Ανοικτή η πόρτα της Τότεναμ στους νεαρούς Μανώλη Χαραλάμπους και Βασίλη Πέτρου

Οι Μανώλης Χαραλάμπους και Βασίλης Πέτρου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρόσφατα δοκιμαστικά στο Ένφιλντ

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησαν οι δύο ποδοσφαιριστές των Cyprus Elite Players, Μανώλης Χαραλάμπους και Βασίλης Πέτρου, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ για να περάσουν από τελικά δοκιμαστικά. Η πρόσκληση των «πετεινών» για τους δύο νεαρούς ήταν διάρκειας δύο εβδομάδων, όμως η παραμονή τους στην Αγγλία κράτησε μία εβδομάδα περισσότερο, καθώς τα στοιχεία που έδειξαν άρεσαν στους ιθύνοντες της ομάδας, που ήθελαν να τους δουν και άλλο.

Διάφοροι λόγοι, όπως το σχολείο, επέβαλλαν την επιστροφή στην Κύπρο, όμως οι πόρτες της Τότεναμ παραμένουν ανοικτές τόσο για τον Μανώλη Χαραλάμπους όσο και για τον Βασίλη Πέτρου. Θυμίζουμε ότι από την αγγλική ομάδα τον Φεβρουάριο είχαν επιλεχθεί συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, όμως οι υπόλοιποι τέσσερις για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να πάνε για τα τελικά δοκιμαστικά στο Ένφιλντ. Αυτοί είναι οι Γιώργος Θεοδοσίου (City Academy, 2001), Νικόλας Κωνσταντίνου (City Academy, 2002), Γιάννης Τσουτσούκης (Junior, 2004) και Γιώργος Χριστοδούλου (Nuevo Campo, 2004).

Τέλος του μήνα το 3ο Camp

Ο Μανώλης Χαραλάμπους που ανήκει στην ακαδημία Ολύμπικο της Πάφου και ο Βασίλης Πέτρου της ακαδημίας Aθλέτικο Λάρνακας είχαν ξεχωρίσει στο περσινό Τουρνουά της Αγίας Νάπας και ακολούθως έλαβαν μέρος στο Cyprus Elite Players Camp 2013, μέσα από το οποίο είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν το ταλέντο τους στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να προκύψει τελικά το ενδιαφέρον της Τότεναμ.

Το φετινό Cyprus Elite Players Camp, που διεξάγεται για 3η φορά από την Soccer World Cyprus, θα λάβει χώρα το διήμερο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου. Στο καμπ θα κληθούν παίκτες που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Τουρνουά Αγίας Νάπας, ενώ αίτηση μπορούν να υποβάλουν και οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός των θέσεων για τη συμμετοχή στο καμπ είναι περιορισμένος και η αποδοχή των συμμετοχών θα σταματήσει μόλις εξαντληθούν οι θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Cyprus Elite Players Camp στο τηλέφωνο 99637865, στο www.soccerworldcyprustournaments.com και στο www.facebook.com/cypruseliteplayers.

Σχόλια