Ανοιχτή δωρεάν προπόνηση των Smartfootbal Technical Schools

Ανοιχτή προπόνηση πραγματοποιεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, η World Sports, στα πλαίσια της έναρξης των Smartfootball Technical Schools στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Fous De Foοt στη Βάρη, ενώ η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Τα Smartfootball Technical Schools είναι ένα πρότζεκτ σχεδιασμένο με στόχο την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών ηλικίας από 6 έως 19 ετών. Σκοπός των Technical Schools είναι να συμπληρώνουν την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, προσφέροντας του μια προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στην μεθοδολογία Smartfootball.

Λειτουργούν ολιγομελή τμήματα, ενώ γίνεται εστίαση στην εκμάθηση επιθετικών και αμυντικών τακτικών στοιχείων. Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο των παιχτών και διαβαθμίζονται σε αρχάριο επίπεδο, σε μεσαίο και σε προχωρημένο.

Υπάρχει συνεχής καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονήσεων από τους Ισπανούς προπονητές της Tecnifutbol, ενώ, επιπλέον παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο προς τον παίχτη, όσο και προς την οικογένειά του, εξατομικευμένες αναφορές, θεωρητικά μαθήματα με βίντεο από προπονήσεις και αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της World Sports:

“Η World Sports στα πλαίσια της έναρξης των Smartfootball Technical Schools, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου (ώρα 20.00) στις εγκαταστάσεις του  Fous De Foοt στη Βάρη.

Τα Smartfootball Technical Schools είναι ένα πρότζεκτ σχεδιασμένο με στόχο την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών ηλικίας από 6 έως 19 ετών. Σκοπός των Technical Schools είναι να συμπληρώνουν την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, προσφέροντας του μια προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στην μεθοδολογία Smartfootball.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, λόγω όμως περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται δήλωση συμμετοχής”.

Δηλώσεις συμμετοχής και επιπρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο  6947273060 (Νίκος Τζώτζιος) ή αφήστε τα στοιχεία σας για συμμετοχή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Σχόλια