Αγγλία : Ψήφισαν αλλαγές… στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, για να βγάλουν νέα ταλέντα

Η Αγγλία ψάχνει τρόπους για να βγάλει ταλέντα ξανά, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε ένα πραγματικά μεγάλο ταλέντο στην Αγγλία, εκτός φυσικά από τον Gareth Bale, ο οποίος ωστόσο είναι Ουαλός.

Έτσι οι Άγγλοι συζητούν το πώς θα μπορέσουν να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά μέσω καινούριων τεχνικών, και μάλιστα έκαναν και ψηφοφορία για το αν είναι υπέρ ή κατά στο να αλλάξουν τα δεδομένα στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, το ποσοστό που τάχθηκε υπέρ των αλλαγών αυτών ήταν πάρα πολύ μεγάλο, καθώς άγγιξε το 87% αυτών που ψήφισαν υπέρ.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο πολύπειρος αμυντικός της Manchester United, Rio Ferdinand, ο οποίος μάλιστα σημείωσε και στο Twitter του για ποιους λόγους τάχθηκε υπέρ των αλλαγών αυτών στις ακαδημίες.

“Είναι πολύ σημαντικό το να βγάλουμε νέα ταλέντα. Έχει πολύ καιρό να συμβεί αυτό και η αλήθεια είναι πως είναι κάπως ανησυχητικό αυτό. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες θεωρώ, γι’αυτό και ψήφισα υπέρ αυτών. Πρέπει τα νέα παιδιά να δουλεύουν περισσότερο πάνω στην τακτική του ποδοσφαίρου και ειδικά στα μικρά γήπεδα. Έτσι θα μπορέσουν να είναι πιο ομαδικοί, θα μάθουν να δίνουν σωστές πάσες και να δημιουργούν παιχνίδι στο μικρό χώρο”.

Σχόλια