Αγγελόπουλος: «Μεγάλο κίνητρο η φανέλα του Ηρακλή»

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παρακολουθούν την προετοιμασία του του Ηρακλή, στο Μιλ της Ολλανδίας. Ο 19χρονος μέσος αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από τους «κυανόλευκους», το φιλικό με την Μαλίν, αλλά και στις σκέψεις του για το μέλλον.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας. Αν συνυπολογίσω ότι είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου είναι σημαντικό που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Με έχουν βοηθήσει τα παιδιά να προσαρμοστώ, το κλίμα πολύ καλό».

Για το φιλικό με την Μαλίν: «Ηταν το πρώτο φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη. Αρχίζει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα, ενώ εμείς έχουμε μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Κάναμε κάποια πολύ καλά πράγματα στο γήπεδο. Να κρατήσουμε τα θετικά, να δουλέψουμε στα αρνητικά και όλα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια».

Για το πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια: «Το κλίμα είναι οικογενειακό. Το ένιωσα από την πρώτη ημέρα. Αυτό νομίζω ότι οφείλεται και στις σχέσεις των παικτών, αλλά και στο τεχνικό τιμ. Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που βιώνω»

Για την θέση που αγωνίζεται: «Παίζω ως 8άρι και 10άρι, αλλά στο παρελθόν έχω παίξει και 6άρι.Είναι σαφές πως αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσαρμόζομαι στις εντολές που παίρνω και ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος».

Για το αν έχει «μπει» στο κλίμα της ομάδας: «Απαιτείται χρόνος για να εγκλιματιστώ για να έρθω πιο κοντά, να καταλάβω τη φιλοσοφία της ομάδας. Μέσω των προπονήσεων να ανεβάσω ρυθμό και να μπορώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα τα προβλήματα: «Είναι αρχή, εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως υπάρχει θετική ενέργεια. Ολα τα παιδιά προσπαθούμε να αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη. Μόνο η φανέλα του Ηρακλή είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι καλύτερο».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται, να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και μέσα από την ομάδα, να βοηθήσω και να βοηθηθώ».

Σχόλια