Ανέβηκαν τρεις από την Ακαδημία, στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό έγινε πράξη.

Οι Μάριος Βρουσάι, Νικήτας Νικόλης και Απόστολος Μαρτίνης ενημερώθηκαν πως από εδώ και στο εξής θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα και μένει να φανεί αν θα πάρουν και επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους ως το τέλος της σεζόν.

Ο Μάριος Βρουσάι (φωτο), είναι μέλος της Κ20 του συλλόγου, επιθετικός, διεθνής με τις Ελπίδες και μάλιστα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση των ικανοτήτων του. Άλλωστε, έχει πάρει και στο παρελθόν… γεύση από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς πέρσι ήταν στην προετοιμασία στο εξωτερικό, ενώ έχει παίξει και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από την Κ17 του Ολυμπιακού και είναι διεθνείς με την Εθνική Παίδων. Ο μεν Νικόλης είναι αριστερό μπακ, αλλά παίζει και ως «κόφτης». Γεννηθείς το 2001, κατάγεται από τη Ρόδο κι έγινε επαγγελματίας πρόσφατα. Ο δε Μαρτίνης είναι αριστερό μπακ-χαφ, γεννημένος το 2001 και είχε γίνει επαγγελματίας τον προηγούμενο χρόνο.

Σχόλια