Αναστασιάδης: «Η μεγαλύτερη ντροπή που έχω νιώσει στον Ηρακλή»

Ο προπονητής της Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, μίλησε για τις ντροπιαστικές στιγμές που βιώνει ο Γηραιός, μετά και τη ματαίωση του αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς το γήπεδο ήταν ακούρευτο και χωρίς γραμμές!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena fm 89,4:

«Το χόρτο ήταν ακούρευτο και δεν είχε γραμμές. Μπήκε ο διαιτητής είδε το γήπεδο και μας ρώτησε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ήταν η χειρότερη μου μέρα από τότε που είμαι στον Ηρακλή. Αισθάνθηκα τέτοια ντροπή που δεν ήθελα να αντικρύσω τους παίκτες μου. Την Παρασκευή έγινε πάλι το ίδιο με την Κ17 που για οικονομικούς λόγους δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα.

Τόσο άσχημα δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Από την Κ17 και την Κ 20 θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ο Ηρακλής δεν έχει ευθύνη γι’ αυτό. Πρέπει να αγαπήσουν τον Ηρακλή. Υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι άνθρωποι που τον διοικούν. Συγγνώμη από τα παιδιά. Ηθικά είσαι τελειωμένος. Μακάρι η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.

Πως επέτρεψαν κάποιοι η ομάδα να ξαναφτάσει εδώ. Σβήστηκαν τα χρέη και μετά πώς επανήλθε η κατάσταση εδώ μετά από την μπόρα. Ποιοι ήταν αυτοί που έβλεπαν την καταστροφή, αλλά δεν έκαναν τίποτα; Ποιοι ήταν οι ειδήμονες που κατέστρεψαν τον Ηρακλή που έπαιρναν τις αποφάσεις πέρα από τον του Παπαθανασάκη;

Κάποιοι κορδώνονταν εκεί, ότι αυτοί είναι τα πάντα και είχαν βάλει και τον Παπαθανασάκη σε περιτύλιγμα. Ξέρουμε όλοι ποιοι ήταν. Θα τους δείτε πάλι μόλις μυριστούν χρήμα.

Να παραιτηθώ από τι; Σε ποιον; Σκέφτομαι μόνο τα παιδιά. Τους τραυματίζουμε την ψυχή…».

Σχόλια