Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Χατζηστραβός

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2024 ο 22χρονος Ζήσης Χατζηστραβός.

Ο Χατζηστραβός ήταν μέλος της ομάδας Κ17 που πήρε το πρωτάθλημα, το οποίο πανηγύρισε και με την Κ19 του ΠΑΟΚ ως αρχηγός. Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε δανεικός σε Καραϊσκάκη Άρτας και Λαμία, ενώ φέτος αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ζήση Χατζηστραβού μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Ο Ζήσης Χατζηστραβός εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2013, ερχόμενος από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό.

Ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 κι αρχηγός στην πρωταθλήτρια Κ19. Επιθετικό χαφ με δημιουργικά χαρίσματα, τεχνική και πλουραλισμό στις κινήσεις του.

Με ευκολία μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης και στο κέντρο. Nα τονιστεί ότι είναι και φοιτητής ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Λαμία και πλέον επέστρεψε εκεί από όπου ξεκίνησε. Φέτος αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.»

Σχόλια