Αναδιοργάνωση σε όλες τις Εθνικές ομάδες

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με παρόντες όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές και με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη, με σκοπό την αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων.

Δεν απασχολεί μόνο το Euro. Μπορεί ο πλέον κρίσιμος αγώνας της Εθνικής για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016 κόντρα στην Ουγγαρία (29/3, 21:45), να είναι αρκετά κοντά, αλλά στην Ομοσπονδία δεν ασχολούνται μόνο με αυτό.

Ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι και η αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων. Γι αυτό έγινε σύσκεψη με όλους ομοσπονδιακούς προπονητές παρόντες: Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), καθώς οι συνεργάτες του κ. Μαρκαριάν στην Εθνική Ανδρών κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου και ο αναλυτής κ. Αντωνίου. Φυσικά έδωσε το «παρών» και ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.

Ο νέος τεχνικός της γαλανόλευκης, Σέρχιο Μαρκαριάν, ενημερώθηκε για τη δομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο βασίζεται το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης και η αξιολόγηση και συλλογή ποδοσφαιριστών ηλικίας 13-16 ετών.

Σχόλια