50 Αλβανοί νεαροί ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για τις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας [PHOTOS+VIDEO]

Δοκιμαστικά πραγματοποίησαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι ομοσπονδιακοί προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων της Αλβανίας, και αξιολόγησαν νεαρούς Αλβανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Αλβανίας, της U19 Αριαν Μπελά, της U17 Τζέμο Μουστατζέ και της U21 Ρέντι Γιούπι, βρέθηκαν στην Ελλάδα από 5 έως και 8 Ιανουαρίου και αξιολόγησαν νεαρούς Αλβανούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες.

Στα δοκιμαστικά συμμετείχαν 75 παίκτες στη Θεσσαλονίκη και 200 στην Αθήνα και απ’ αυτούς επιλέχθηκαν περίπου 50 ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1998, 1999, 2000 και 2001.

Οι 50 αυτοί ποδοσφαιριστές θα καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων της Αλβανικής ομοσπονδίας και θα καλούνται περιοδικά στις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας, αναλόγως βέβαια της εξέλιξής τους.  Οι υπόλοιποι θα παρακολουθούνται.

Ο υπεύθυνος της Αλβανικής ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Βαγγέλης Τσιάβος δήλωσε στο Football-Academies.gr

«Η όλη διοργάνωση διεξήχθη σε πολύ υψηλό επίπεδο με άρτια οργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν θα παρακολουθούνται από εμένα στους αγώνες που δίνουν και αν κάποιος δεν επιλέχτηκε θα έχει την ευκαιρία στο μέλλον αν έχει την εξέλιξη που πρέπει, να κλιθεί στις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον Α.Ο. Λέοντες για τη φιλοξενία και την παραχώρηση των γηπέδων τους. Ευχαριστούμε τέλος το Football-Academies.gr που βοήθησε στα μέγιστα στο επικοινωνιακό κομμάτι. Δίνουμε το επόμενο ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα, για τη διεξαγωγή των επόμενων δοκιμαστικών στον ελληνικό χώρο για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ελληνικούς συλλόγους».

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Football-Academies.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας U19 της Αλβανίας, Αριαν Μπελά.

{youtube}r_vTc1a2tSs{/youtube}

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά, κάνοντας κλικ εδώ

Γιάννης Βαλμάς, για το FootballAcademies.gr

Σχόλια