Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα στις ακαδημίες της Αλεξανδρούπολης!

Πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο από τις σημαντικότερες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης, αν λάβει κανείς υπόψιν τα όσα έχουν γράψει οι υπεύθυνοί τους στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, το ανέβασμα μιας ανάρτησης του ΑΟ Καππαδοκών στο προσωπικό προφίλ του Κώστα Δαστερίδη και κυρίως το σχόλιο που την συνόδευε, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Παναγιώτη Λογαρά της Νίκης Απαλού, αλλά και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Δαστερίδης έγραψε στις 6 Αυγούστου, σχολιάζοντας μια ανακοίνωση του ΑΟ Καππαδοκών για προώθηση τριών ποδοσφαιριστών του παιδικού τμήματος στην πρώτη ομάδα της Καππαδοκίας:

H DIAFORA MAS ME TOYS ALLOYS EINAI STO OTI EMEIS POULAME PROIONTA A DIALOGIS”.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Λογαρά, ο οποίος κοινοποίησε το συγκεκριμένο σχόλιο από τον λογαριασμό του Δαστερίδη, αλλά φρόντισε και να τον σχολιάσει ως εξής:

“Αυτή είναι δυστυχώς μια ανακοίνωση υπεύθυνου ακαδημίας της πόλης μας. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι προϊόντα αλλά αθλητές, και δεν τους πουλάς τους ανοίγεις τον δρόμο για ποδοσφαιρική καριέρα.

Αν αυτοί λοιπόν έχουν τα (επίλεκτα ) όλοι οι άλλοι τι έχουμε ας μας απαντήσει επιτέλους αυτός ο κύριος που είναι και υπεύθυνος Ακαδημίας και ας μάθει επιτέλους να σέβεται και τους άλλους Συλλόγους”.

thrakisports.gr – Ηλίας Μεταξάς

Σχόλια