Ακαδημίες Α.Ο. Τρίκαλα – Ολοκληρώθηκε μια σεζόν γεμάτη δράσεις και επιτυχίες

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2015-2016 για τα τμήματα των υποδομών του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.

Μια καινούργια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πριν έναν χρόνο με την διοίκηση του ερασιτέχνη υπό την προεδρία του κ. Κώστα Παρδάλη , την συμμετοχή του Κώστα Καρακούση και του Γιάννη Καλιτζάκη στην οργάνωση και την παρουσία του Γιόσεφ Βάντσικ στις προπονήσεις των τμημάτων.

Οι Ακαδημίες του ΑΟΤ ανέβηκαν επίπεδο και η σεζόν κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς πάρα πολλοί αγώνες, τουρνουά και μια μεγάλη διοργάνωση στα Τρίκαλα συνέβαλαν στην άνοδο της Ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα.

Καθοριστική και ουσιαστική η δουλειά και  η προσπάθεια των προπονητών των τμημάτων, Δημήτρη Σαργιώτη, Παναγιώτη Γάλλου, Γιάννη Μιχάλη, Βασίλη Μπαλλά, Nίκου Παπακυρίτση, Φώτη Βασιλάκου, Αντώνη Τζοβάρα, Ανδρέα Γεωργάκη, Βασίλη Σταματούκου και Γιώργου Γεωργίου.

Επίσης προσέφεραν στις ακαδημίες με την εργασία τους, ο φροντιστής Ανδρέας Κρίκος, οι φυσιοθεραπευτές Τάσος Ταφίλη και Αντώνης Τζερεμές και στην γραμματειακή υποστήριξη η Άννα Χατζηγεωργίου.

Περισσότερα από 150 παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες των Ακαδημιών του ΑΟΤ.  Μεγάλη και η συμμετοχή των γονέων στις εκδηλώσεις του συλλόγου στήριξαν τη νέα προσπάθεια.

Η ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα έλαβε μέρος στα πρωταθλήματα παιδικούπροπαιδικού και τζούνιορ της ΕΠΣ Τρικάλων.

Συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής ΕΠΣ Τρικάλων με παιδιά 16 και 17 ετών.

Έπαιξε σε πολλά τουρνουά στα Τρίκαλα και  εκτός Νομού.

Μετά από πολλά χρόνια η παιδική ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος στο στάδιο Τρικάλων.

Φιλοξένησε στα Τρίκαλα την Γερμανική ακαδημία  Böblingen και το παιδικό και εφηβικό τμήμα τουΠαναθηναϊκού.

Διοργάνωσε με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία τουρνουά υποδομών ΠΑΕ στο οποίο συμμετείχαν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, η Βέροια, ο Πανιώνιος, ο Πανελευσινιακός και ο Α.Ο. Τρίκαλα. Ήταν ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου με ομάδες πολύ δυνατές , με ανταγωνιστικό επίπεδο για το οποίο άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και ήταν μια Πανελλήνια διαφήμιση για τον ΑΟΤ και τις Ακαδημίες του.

Τα παιδιά του ΑΟΤ ανέδειξαν το ταλέντο τους, κέρδισαν εμπειρίες, δούλεψαν πολύ, διακρίθηκαν , βελτιώθηκαν σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες, γνώρισαν και έμαθαν καλύτερα το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα, έγιναν φίλοι μεταξύ τους και κυρίως ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους την συμμετοχή τους στις δράσεις του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια μας στις διάφορες δραστηριότητες.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με περισσότερη όρεξη και στόχο ο πήχης να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν, προγράμματα, ενάρξεις προπονήσεων και νέες εγγραφές. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με διάθεση για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Η  οικογένεια του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Σχόλια