Φακελώνει… τους αθλητές της η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β. ΛΑΚΗ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Φάκελλο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία υγείας κάθε αθλητή της, δημιουργεί η πολύ καλή ακαδημία του Βασίλη Λάκη και του Ατρόμητου Χαλανδρίου.

Η ακαδημίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή είναι ένα επίπεδο ποιο πάνω από τις περισσότερες ακαδημίες της Ελλάδας και εδώ και πολύ καιρό κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές πέραν των ιατρικών εξετάσεων, θα πραγματοποιήσουν, και πελματογράφημα, από έναν από τους καλύτερους Ποδίατρους στην Ελλάδα τον κ. Εμμανουήλ Αρβανιτάκη.

Το επόμενο διάστημα το football-academies.gr θα σας παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στην ακαδημία Β. Λάκη καθώς και στις κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα, οι οποίες θα κάνουν αίσθηση και ανεβάζουν κατά πολύ το επίπεδο. Μια από τις κινήσεις αυτές, είναι η ιδιαίτερη μέριμνα που δείχνουν οι άνθρωποι της Ακαδημίας στους μικρούς αθλητές για το καλό επίπεδο της υγείας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Οι ιατρικές εξετάσεις καθώς και το πελματογράφημα θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα της Ακαδημίας μας (3η πάροδος Φραγκοκλησιάς), το Σάββατο και τησ Κυριακή 27 και 28/09/2014.

Α. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

1. Δημιουργία αναλυτικού προσωπικού φακέλου για κάθε αθλητή (φωτογραφία κ.λ.π.)

2. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου γενικού ιατρικού ιστορικού για κάθε αθλητή (από ιατρό και από γονέα για τα μικρά παιδιά).

3. Συλλογή και αξιολόγηση προηγούμενων ιατρικών εξετάσεων του κάθε αθλητή.

4. Καρδιολογική εξέταση (Ακρόαση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα).

5. Κλινική εξέταση: μέτρηση πίεσης, σφίξεις, οξυμετρία, οπτικός και ακουστικός έλεγχος, δερματικός έλεγχος και αδρός μυοσκελετικός έλεγχος.

6. Αιματολογικές εξετάσεις:

Α) γενική αίματος

Β) Έλεγχος σιδήρου και Φερριτίνης ορού

Γ) Βιοχημικός έλεγχος: Σακχάρου, Κρεατινίνης, Τριγλυκερίδια, Νάτριο, Κάλιο, Ασβέστιο, Κρεατινοφωσφοκινάση (CPK), Ηπατικά ένζυμα (SGOT,SGPT,γ-GT), Ουρία, Ουρικό οξύ, Χοληστερίνη.

7. Επεξεργασία και παρουσίαση αποτελεσμάτων.

8. Οδηγίες και κατευθύνσεις σε τυχόν προβλήματα υγείας.

9. Βεβαίωση Άθλησης για όσους χρειάζονται για το σχολείο.

Οι  εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από: SPORTSMEDICAL ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Ενημερωθείτε για τις τιμές μας στη γραμματεία της Ακαδημίας.

Β. ΠΕΛΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Στο χώρο μας θα βρίσκεται και ο Ποδίατρος Εμμανουήλ Αρβανιτάκης για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Ποδολογική Αξιολόγηση (περιλαμβάνει ψηφιακό πελματογράφημα και ποδοσκόπηση). Το κόστος της εξέτασης είναι 10€ αντί 50€ που είναι η τιμή στο ιατρείο. Εφόσον κριθεί αναγκαίο χορηγούνται ειδικά – εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα στην προνομιακή τιμή των 60€ αντί 100€ που είναι η τιμή αγοράς στο ιατρείο.

Πληροφορίες για την ακαδημία Β. Λάκη

Ιστοσελίδα: campeon.gr

Facebook: www.facebook.com/CampeonFootballClub?fref=ts

Τηλ.: 21 0610 0401

Διεύθυνση: 3η Πάροδος Φραγκοκκλησιάς, Μαρούσι (κλικ ΕΔΩ)

Σχόλια