Η Ακαδημία κάλυψε το κενό του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός κάλυψε προσωρινά το κενό της αποχώρησης του Χρήστου Καρβουνίδη και των συνεργατών του, χρησιμοποιώντας βοήθεια εκ των έσω. Παραμένει ο γιατρός Λεβάκος και ψάχνει τους νέους φυσιοθεραπευτές.

Όταν δημιουργείται ένα κενό στη στελέχωση του επιτελείου που ασχολείται από την πρώτη ομάδα, αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι να καλύπτεται από τους εργαζόμενους στην ακαδημία. Έτσι έγινε και μετά την αποχώρηση του υπεύθυνου των φυσιοθεραπευτών, Χρήστου Καρβουνίδη και των συνεργατών του, Γιάννη Κωτσή και Νίκου Πανουργιά.

Οι τρεις άνδρες παραιτήθηκαν αιφνιδιάζοντας την ΠΑΕ, χωρίς να έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους και προκλήθηκε πρόβλημα στην αποκατάσταση και στην αποθεραπεία. Προσωρινά, τις υποχρεώσεις τους ανέλαβαν οι φυσιοθεραπευτές της ακαδημίας, Μανώλης Κασαπάκης και Σταμάτης Χατζής.

Ωστόσο, ο γιατρός, Γιάννης Λεβάκος, προτίμησε να συνεχίσει στο πόστο του και να μην ακολουθήσει τον Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ, ενώ μάλιστα ανέλαβε και να βρει τους αντικαταστάτες τους, με συνεργάτες της επιλογής του.

Φυσικά, οι επιλεγόμενοι θα πρέπει να πάρουν την έγκριση και του Ουζουνίδη, ο οποίος έχει τον τελικό λόγο σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα νέο γκρουπ φυσιοθεραπευτών, που θα ασχοληθεί με την υποστήριξη του ιατρικού επιτελείου.

Σχόλια