Ακαδημία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ»: Υπέγραψε στην Πάντοβα, ο 14χρονος Ρόδης – Αλλοι 9 παίκτες στο εξωτερικό το καλοκαίρι!

Η Ακαδημία «Επίλεκτοι» μας έκανε γνωστό ότι  9 νεαροί ποδοσφαιριστές της, επιλέχτηκαν μετά τα δοκιμαστικά της E.S.F.A που έγιναν στην Παιανία το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, για να μεταβούν στο εξωτερικό, ενώ ένας ποδοσφαιριστής της ήδη υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα.

Ήδη όπως μας ενημέρωσε η Ακαδημία “ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ” (κλικ ΕΔΩ), ο γεννηθείς του 2001, Γιάννης Ρόδης, ταξίδεψε, δοκιμάστηκε και υπέγραψε στην Ιταλική Πάντοβα.

Τον Αύγουστο ο γεννηθείς το 2000, Γιώργος Γεωργαντώνης, έχει επιλέγει να μπει απευθείας στη Φέγενορντ για να δοκιμαστεί στο τελευταίο στάδιο.

Επίσης η Ακαδημία «Επίλεκτοι» μας έκανε γνωστό ότι άλλα 8 παιδιά της θα μεταβούν στο εξωτερικό, μέσω της E.S.F.A, για το δεύτερο στάδιο δοκιμαστικών, με σκοπό την επιλογή τους, όπως παρακάτω:

Από 29 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου για τα δοκιμαστικά της Γερμανικής ΜΑΙΝΤΖ (θα είναι και σκάουτερ από Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, Νυρεμβέργη, Βόλφσμπουργκ), έχουν επιλέγει οι:

1) ΖΙΩΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (2001)
2) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (2001)
3) ΜΠΙΝΕΡΙ ΦΑΜΠΙΟ (2001)
4) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (2000)

Από 6 έως 10 Ιουλίου για τα τελικά δοκιμαστικά Αγγλικών και Ολλανδικών ομάδων (Σουόνσι, Κρίσταλ Πάλας, Στόουκ Σίτι, Γουίγκαν, Λιντς, Εβερτον, Κάρντιφ, Μάντσεστερ Σίτι, Χέρενφεν, Γκρόνιγκεν, Φέγενορντ, Αλκμααρ), έχουν επιλέγει οι:

1) ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ (2000)
2) ΚΑΖΑΚΟΥ ΝΤΑΡΙΑΝ (2000)
3) ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2000)
4) ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2000)

Σχόλια