Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες – Πρωτοπορεί η AGA!

Η εξειδικευμένη ακαδημία αποκλειστικά για τερματοφύλακες, η Αthens Goalkeepers Academy (AGA), πρωτοπορεί στην Ελλάδα και είναι ίσως η μοναδική, που προωθεί ταλέντα, είτε σε ομάδες του εξωτερικού, είτε του εσωτερικού, με τεράστια επιτυχία.

Διαβάστε για τοn 98άρη Διονύση Αδαμόπουλο και τον 99άρη Γιάννη Οικονομόπουλο, που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στο εξωτερικό, αλλά και τον 98άρη Ματθαίο Κορωνάκη, που υπέγραψε στην Καλλιθέα. Όλοι τους εκπαιδεύτηκαν στην AGA.

O προπονητής τερματοφυλάκων και ιδρυτής της Αthens Goalkeepers Academy (AGA), Χρήστος Λάμπρου, δήλωσε στο Football-Academies.gr για τις επιτυχίες της Ακαδημίας του:

«Η δουλειά που γίνεται στην AGA αποδίδει καρπούς με αποτελέσματα. Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες! Η ποδοσφαιρική ενηλικίωση δύο ανερχόμενων Ελλήνων γκολκίπερ θα πραγματοποιηθεί εκτός συνόρων σε πείσμα των καιρών, που θέλει την χώρα μας να μην φημίζεται για την μαζική εξαγωγή τερματοφυλάκων, όμως τα πολλά αποτελέσματα της “AGA” δείχνουν το αντίθετο.Η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά και η Μπάλα Τάουν από την Ουαλία εμπιστεύθηκαν θέση τερματοφύλακα σε δύο ελληνόπουλα.

……….

Ο γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1998, Διονύσης Αδαμόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Ο 18χρονος, βρίσκεται ήδη στη Σουηδία όπου έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον ιστορικό σύλλογο, έχοντας ενταχθεί αρχικά στην U-20 ομάδα της ΑΪΚ. Ο Αδαμόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως στόπερ, ωστόσο η ένταξη του τα δυόμιση τελευταία χρόνια στην την Αthens Goalkeepers Academy (AGA), τον βοήθησε να μάθει τα μυστικά της συγκεκριμένης θέσης φτάνοντας στο σημείο να πείσει με τις ικανότητες του, τους Σουηδούς.

Ανάλογη περίπτωση και ο Γιάννης Οικονομόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την Αthens Goalkeepers Academy. Ο 17χρονος πορτιέρο (18/2/1999), υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην δευτεραθλήτρια Ουαλίας, Mπάλα Τάουν, έχοντας ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Μάλιστα έχει ενταχθεί στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε από την Ακράτα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Οι Αδαμόπουλος και Οικονομόπουλος δεν είναι οι μοναδικοί που έκαναν το άλμα στην καριέρα τους. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που μέσα από την επιστημονική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας βρίσκουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ένα απ’ αυτά είναι και ο γεννημένος το 1998 Ματθαίος Κορωνάκης, (1,88 ύψος), που υπέγραψε επαγγελματίας στην Καλλιθέα. Ακολουθούν και αρκετά άλλα παιδιά».

 

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Athens Goalkeepers Academy – Για την βελτίωση και εξέλιξη του σύγχρονου Τερματοφύλακα.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη 17:00-21:00

στο STAR SPORT CLUB (Λ.Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, πριν την Α’ πλαζ βούλας)

και

στο Ρέντη, Renti Arena (απέναντι από το κλειστό βόλεϊ του Ολυμπιακού)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 693 95 94 325+30 697 01 56 993

Email: athens_goalkeepers_academy@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/athens.goalkeepers.academy/

Σχόλια