Αυτοσχεδίασε φανέλα του Μέσι με …σακούλα – Όλο το ίντερνετ ψάχνει να βρει αυτόν τον πιτσιρικά!

Είναι προφανές ότι ο μικρός λατρεύει τον Λιονέλ Μέσι. Σε τέτοιο βαθμό, που έφτιαξε μία αυτοσχέδια φανέλα της Αργεντινής από σακούλα, με το όνομα και τον αριθμό του σταρ του ποδοσφαίρου.

Τώρα, έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία στα socialmedia μετά από τη δημοσίευση φωτογραφίας που δείχνει τον πιτσιρικά να φοράει μία αυτοσχέδια φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το 10 στην πλάτη, φτιαγμένη από μία μπλε-άσπρη πλαστική σακούλα.

Όπως είναι ευνόητο, η αυτοσχέδια φανέλα παραπέμπει στην εμφάνιση που χρησιμοποιεί ο Αργεντινός σούπερσταρ όταν αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, η φωτογραφία πρωτοεμφανίστηκε σε ορισμένα τουρκικά ποδοσφαιρικά blog, με διάφορες, μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, να αναφέρουν πως το παιδί κατάγεται από την επαρχία του Ντοχούκ στο Ιράκ, η οποία σπαράσσεται από τον πόλεμο.

Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και η αναζήτηση του πιτσιρικά μετατράπηκε σε ένα είδους εκστρατεία προκειμένου να εντοπιστεί και να του δοθεί μία πραγματική φανέλα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο twitter που διαχειρίζονται φαν του Μέσι (Leo Messi @messi10stats) ενημέρωσε με tweet πως βρίσκεται σε επαφή με εκπροσώπους του σπουδαίου ποδοσφαιριστή. «Θέλουν να μάθουν ποιο είναι αυτό το παιδί, ώστε ο Μέσι να κανονίσει κάτι για αυτό».

Όταν κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι ψεύδονται, ανέβασαν screenshot με μία συνομιλία που φέρεται να έχουν με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Σχόλια