Παμπαίδες 2000 : ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Το Σάββατο (10/12) το τμήμα του παμπαιδικού 2000 της ΑΕΚ2 αντιμετώπισε στο γήπεδο της Δροσιάς τον Ατρόμητο2 στα πλαίσια του του AFC – Θουκυδίδειο 2011-2012 για τον Β’ όμιλο της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Super Cup) ΠΑΕ των Παμπαίδων.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0 και έγινε σε άριστο κλίμα καθώς γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι συμπεριφέρθηκαν άψογα.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν αυτή που διακρίθηκε περισσότερο. Με επιμονή στο passing game με καλές κινήσεις στο χώρο και υπέροχη αμυντική λειτουργία επιβλήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, της πολύ καλής ομάδας που παρέταξε ο Ατρόμητος.

Οι κιτρινόμαυροι πραγματικά πέτυχαν τον στόχο του ομαδικού παιχνιδιού, όμως δεν ευτύχισαν να γευτούν  την χαρά του γκολ, καθώς οι φιλοξενούμενοι, ήταν αλάθητοι στις αμυντικές τους προσπάθειες στις τέσσερις φορές που οι γηπεδούχοι πλησίασαν την επιτυχία.

Μάλιστα ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις και έφτασε αρκετές φορές με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της ΑΕΚ, ωστόσο η άμυνα των γηπεδούχων ήταν συμπαγής.

Έτσι είδαμε ένα παιχνίδι κυρίως κέντρου με αρκετές δυνατές μονομαχίες και πολλές όμορφες ενέργειες.

Είναι πράγματι άξιο προσοχής σε ηλικίες 11-12 ετών να βλέπεις αθλητές με τόσο σωστή αντιμετώπιση του πνεύματος του παιχνιδιού. Τα λεγόμενα mentals και των 21 αθλητών, που διαθέτει το τμήμα της ΑΕΚ2 κυμαίνονται σε πολύ υψηλό για την ηλικία τους επίπεδο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Σταύρος Λέτσας χρησιμοποίησε όπως κάνει σε κάθε αγώνα όλους τους αθλητές του .

Έτσι στο πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ ξεκίνησαν οι : ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Α, ΤΡΙΑΝΤΗΣ Χ., ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ Β, ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ Μ., ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ Ν., ΜΠΟΤΟΣ Γ., ΓΚΟΥΜΑΣ Ν., ΤΣΕΛΙΟΣ Μ., ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ Δ., ΝΤΑΟΥΛΙΑΣ ΑΙΜ., ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘ., και στο δεύτερο ημίχρονο την εντεκάδα συμπλήρωσαν οι : ΣΟΜΟΓΛΟΥ Ν., ΜΠΟΛΑΝΑΚΗΣ Σ., ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Γ., ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β., ΝΟΥΛΗΣ Δ., ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Γ., ΤΣΙΛΙΑΣ Α., GUDJOHNSEN A.,TΑΜΠΑΣ Γ., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Να σημειωθεί πως για μία ακόμα φορά η ΑΕΚ αντιμετώπισε έναν αντίπαλο ο οποίος παρέταξε εντεκάδα με αθλητές των οποίων τα δελτία συμμετοχής δεν είχαν ημερομηνίες γεννήσεως και η αναφορά αυτή δεν γίνεται για να αποσπαστούν κάποιες εντυπώσεις ή να απαιτηθεί γραφειοκρατικά κάποιο αποτέλεσμα. Απλά είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε στους διοργανωτές πως αυτοί οι κανόνες τέθηκαν με στόχο την προστασία και την ασφάλεια των αθλητών ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.

Για το football-academies.gr
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΛΙΑΣ
Ρεπόρτερ για την Ακαδημία της ΑΕΚ

Σχόλια