ΑΕΛ: Τσακμακίδης για Κ20 και Ταξιάρχης για Κ17

Την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Τσακμακίδη για προπονητή της Κ20 και τον Κώστα Ταξιάρχη για προπονητή της Κ17 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Γιάννης Τσακμακίδης (φωτο) ήταν πέρσι προπονητής του Ηρακλή Λάρισας. Αγωνίσθηκε στην ΑΕΛ γι’ αρκετά χρόνια (δεκαετία 1990-2000) με συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής όσο και της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

O Κώστας Ταξιάρχης είναι επίσης παλαίμαχος των Βυσσινί και τεχνικός σε ερασιτεχνικές ομάδες αλλά και βοηθός του Τίμου Καβακά σε επαγγελματικές ομάδες όπως Τρίκαλα, Λαμία κ.τ.λ.π.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Τις ιδιαίτερα υπεύθυνες θέσεις των προπονητών της Κ20 και Κ17 της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα καλύψουν οι κ.κ. Τσακμακίδης Γιάννης και Ταξιάρχης Κώστας αντίστοιχα.

Και οι δυο τους αγωνίστηκαν ως ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της ΑΕΛ και είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA A.

Τις επόμενες ημέρες και αμέσως μόλις η αποστολή της ΑΕΛ επιστρέψει από το Καρπενήσι, θα γίνει συνάντηση όλου του προπονητικού τιμ της ΑΕΛ (Αντωνίου, Προβίδας, Παναγούλης, Φουσέκης) με τους κ.κ. Τσακμακίδη, Ταξιάρχη και τον υπεύθυνο ακαδημιών της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Γιάννη Βασιλείου με την παρουσία του κ. Κούγια, όπου και θα χαραχτεί η στρατηγική των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ».

Σχόλια