ΑΕΚ: Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δικτύου 2020-2021

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 2020-21 για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020.  

Όχι στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αυτή τη φορά, αλλά με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης για λόγους προστασίας από την πανδημία. Στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. 

Τα θέματα θα αναλυθούν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών κ. Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που θα συνεισφέρουν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κώστας Τσάνας θα έχει την επίβλεψη του σεμιναρίου, ενώ θα μιλήσει με θέμα «Πυλώνες Οργάνωσης Ακαδημίας»

Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, θα παρουσιαστούν προπονητικές μονάδες των ομάδων Κ15, Κ13 και Κ11 με την επιμέλεια των κ. Γενναίου ΚαραχάλιουΣταύρου Τζιωρτζιόπουλου και Στέλιου Ορφανίδη αντίστοιχα. Επίσης ο αναλυτής απόδοσης κ. Στράτος Παρούσης θα αναφερθεί στο αντικείμενό του.

Εισήγηση θα πραγματοποιηθεί από τη συνεργαζόμενη Ακαδημία ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με ομιλητές τους κ. Νίκο Βενάρδο και Παντελή Κατίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο θα συμμετάσχει ο κ. Χρήστος Καρβουνίδης, ο κορυφαίος στο είδος του στην Ελλάδα.

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου, ενώ πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά του κ. Τάσου Μαρνιέρου στην τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα (κλικ εδώ) του διημέρου.

Σχόλια