ΑΕΚ: Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δικτύου 2019-2020

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων.

Στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. 

Τα θέματα θα αναλυθούν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που θα συνεισφέρουν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο. Επίσης θα γίνει παρουσίαση και από την Capelli Sport, επίσημο προμηθευτή αθλητικού  υλικού της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίδειξη το Σάββατο από το αγωνιστικό τμήμα Κ12 της Ακαδημίας της ΑΕΚ και αγωνιστική επίδειξη την Κυριακή των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου.

Σχόλια