Ολοκληρώθηκε το AEK Summer Camp 2015 – Επιλέχθηκαν 2 ταλέντα

Γέμισε… επίδοξους ποδοσφαιριστές το Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο AEK Summer Camp 2015 από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα από το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Παιδιά γεννημένα από το 2000 μέχρι το 2007 συμμετείχαν στο μεγαλύτερο camp ποδοσφαίρου αυτού του καλοκαιριού και δίπλα στους προπονητές των Ακαδημιών της ΑΕΚ μίλησαν για το ποδόσφαιρο, έδειξαν δείγμα του ταλέντου τους παίζοντας ποδόσφαιρο και έμαθαν μυστικά της μπάλας από τον Στέλιο Μανωλά τον Άγγελο Χατζόπουλο και τους άλλους προπονητές των “κιτρινόμαυρων” Ακαδημιών.

“Παρών” ήταν και ο Άκης Ζήκος ο οποίος μίλησε και στα παιδιά για το πλάνο της ΑΕΚ και την δομή λειτουργίας των Ακαδημιών και του AEK DEVELOPMENT NETWORK.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν από τον Μπάμπη Ζελενίτσα και τον Χρήστο Σίσκο, παρέλαβαν την βαθμολογία τους, ενώ κάποιοι από αυτούς ίσως απασχολήσουν στο μέλλον την Ένωση που αναζητά συνεχώς τα μεγαλύτερα ταλέντα για την στελέχωση των Τμημάτων της με σκοπό να δει παιδιά από τα σπλάχνα της σε λίγα χρόνια να απαρτίζουν την Πρώτη Ομάδα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ κατάφερε να ανακάλυψε και δύο νέα ταλέντα, τα οποία και έντυσε στα κιτρινόμαυρα για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους Γιάννη Παππά και Φώτη Πριτσίδη, οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, οι οποία ανήκει στο Δίκτυο της ΑΕΚ.

Ο Πριτσίδης είναι γεννημένος το 1999, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 1.90, ενώ ο Παππάς είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.

Σχόλια