Ακαδημίες της ΑΕΚ και στη Ρόδο

Την ένταξη του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου, στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών AEK FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ, παρόντος του Διευθυντή Ανάπτυξης του Δικτύου κ. Χαράλαμπου Ζελενίτσα (στη φωτογραφία) παραβρέθηκε στη Ρόδο στις 21.1.2017 επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής.

Ο κ. Ζελενίτσας παρακολούθησε αγώνες των τμημάτων της ακαδημίας και παρουσίασε το πρόγραμμα εκπαίδευσης και συνεργασίας με τις ομάδες του Δικτύου σε γονείς και φορείς της ομάδας, σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Κρεμαστής.

Ο Φοίβος ιδρύθηκε το 1927 και αποτελεί διάδοχο της ομάδας Γ.Σ. Ελπίς. Το ποδοσφαιρικό τμήμα ιδρύθηκε το 1945, έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες (9 φορές Πρωταθλητής και 9 φορές Κυπελλούχος Δωδεκανήσου).

 

Ωστόσο, σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα από όλες ήταν η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας τις αγωνιστικές περιόδους 1963-1964, 1973-1974 και 1979-1980.

Η ομάδα λειτουργεί στο δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής, το οποίο απέχει 12 χιλ. από την πόλη της Ρόδου και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα, τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Καλαϊτζίδης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945 935825.

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Φοίβου και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Σχόλια