Στην ΑΕΚ πέντε ταλέντα της ακαδημίας «Παθιακάκης»

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία «Παθιακάκης» εξαργυρώνεται κατά καιρούς με την προώθηση ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών σε μεγάλες ομάδες.

Η ακαδημία στην οποία ηγείται ο Γιώργος Παθιακάκης, διαθέτει προπονητές οι οποίοι με μεράκι, όρεξη για δουλειά και αστείρευτες γνώσεις, καθοδηγούν τα παιδιά και τους μαθαίνουν το σωστό ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία είναι εφάμιλλη αυτής των ακαδημιών των μεγάλων ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές της μπορούν να κάνουν εύκολα το παραπάνω βήμα.

Έτσι πέντε παιδιά από την ακαδημία «Παθιακάκης» εκτός απροόπτου, θα συνεχίσουν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Αυτοί είναι οι:

Χαρίλαος Αρβανιτάκης (1998), αριστερό χαφ από την α’ ομάδα

Γεώργιος Μπουτίβας (1999), αριστερό μπακ χαφ

Κωνσνταντίνος Μπαλωμένος (2001), αριστερό μπακ

Χριστόφορος Αναστόπουλος (2001) επιθετικό χαφ και

Ευάγγελος Γεντίκης (2003) επιθετικός.

Η περίπτωση Αρβανιτάκη

Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ Αρβανιτάκης Χαρίλαος, είχε περάσει από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της Σουηδικής Brommapojkarna, εντυπωσιάζοντάς τους και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μέλλον.

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός και σε συνδυασμό με τις σπουδές του επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνικό σύλλογο.

Ο Αρβανιτάκης αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. τόσο στη Παίδων όσο και στη Νέων. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της αντρικής ομάδας Α.Ο. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ, σκοράροντας, μάλιστα, σε κρίσιμα παιχνίδια στην προσπάθεια ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα άλλα 4 ταλέντα που… μετακομίζουν στα Σπάτα

Χριστόφορος Αναστόπουλος (2001)Κωνσνταντίνος Μπαλωμένος (2001)
Γεώργιος Μπουτίβας (1999)Ευάγγελος Γεντίκης (2003)

Σχόλια