Κοπή πίτας στην Ακαδημία της ΑΕΚ

Μέσα σε μια όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (19/2) σε αίθουσα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, η κοπή πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Μιχάλη Μητροτάσιου.

Το παρόν έδωσε η πλειονότητα των αθλητών της ακαδημίας, οι γονείς τους και όλο το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της Ακαδημίας.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν αυτός που ανέλαβε εκ μέρους της διοίκησης να μεταφέρει τις ευχές της σε δασκάλους και μαθητές.

«Εσείς είστε το μέλλον της ΑΕΚ» είπε στα παιδιά ο κ. Μπάγεβιτς. «Περιμένουμε από εσάς να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να γίνετε καλοί ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως καλοί άνθρωποι. Εμείς προσπαθούμε να σας παρέχουμε όλες τις συνθήκες και ένα πολύ καλό εξειδικευμένο προσωπικό».

Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Μιχάλης Μητροτάσιος στη σύντομη ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η διοίκηση μας στηρίζει και εμείς οφείλουμε να το ανταποδώσουμε» και στη συνέχεια ανέλαβε να κόψει την πίτα μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σπουδαία δώρα για τους αθλητές της ομάδας επιφύλαξε η εκδήλωση. Ύστερα από κλήρωση που διενεργήθηκε, δύο αθλητές από κάθε ηλικιακή κατηγορία, κέρδισαν ένα τάμπλετ και ένα γεύμα σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο.

Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μιχάλης Μητροτάσιος κόβουν μαζί την πίταΓια την ομάδα της Κ14 νικητές ήταν ο Γιάννης Κορομηλάς και ο Πέτρος Γεωργιόπουλος (φωτο)


Σχόλια