«Τσέκαρε» ταλέντα στην Κρήτη η AEK

Η AEK FC DEVELOPMENT NETWORK ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία  ένα δημιουργικό τετραήμερο πολύπλευρων δραστηριοτήτων στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, στις 14 και 15 Απριλίου 2016 στα Χανιά πραγματοποιήθηκε καταγραφή ποδοσφαιρικών ικανοτήτων σε παιδιά του νομού Χανίων, στην έδρα του Μινώταυρου Μουρνιών.

Στις 16 Απριλίου, η Διεύθυνση του Δικτύου αξιολόγησε περίπου 80 παιδιά που ανήκουν σε ομάδες του νομού Ρεθύμνου. Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Ατσιποπούλου επιμορφωτική ημερίδα με θεματολογία που περιλάμβανε την παρακίνηση νεαρών ποδοσφαιριστών στον αθλητισμό, τον ρόλο των γονέων και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου προπονητή ποδοσφαίρου.

Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση από την πλευρά των παικτών Νέων και Παίδων της συνεργαζόμενης ομάδας του Δικτύου της ΑΕΚ Ατσιπόπουλο-Πρινέ, με θέμα «Γκολ – Μια διαφορετική προσέγγιση».

Στις 17 Απριλίου, διεξήχθησαν ποδοσφαιρικοί αγώνες επίλεκτων ομάδων της Κρήτης, που δημιουργήθηκαν, οργανώθηκαν και καθοδηγήθηκαν  από τη Διεύθυνση της AEK FC DEVELOPMENT NETWORK, με τμήματα της συνεργαζόμενης ομάδας του Ατσιπόπουλου – Πρινέ.

Η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τους προπονητές της συνεργαζόμενης ομάδας Ατσιπόπουλου-Πρινέ καθώς και την ομάδα του Μινώταυρου Μουρνιών για την άψογη επικοινωνία και συνεργασία στην οργάνωση και πραγματοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων.

Σχόλια