ΑΕΚ: Επαγγελματικό συμβόλαιο, σε επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας

Η ΑΕΚ είχε αποφασίσει και είχε – σχεδόν σε όλα – συμφωνήσει με τους Μιχάλη Μπούση, Γιάννη Τσιβελεκίδη και Κώστα Σταμούλη για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια μετά από εισήγηση της διοίκησης της Ακαδημίας.

Ωστόσο είχε σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν και άλλοι, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό είναι ακόμα τέσσερα παιδιά που κέρδισαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση, οι Φοίβος Μπότος, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Γιάννης Σαρδέλης και Παναγιώτης Γκίνης.

Και οι επτά προαναφερθέντες περνούν την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ, για να υπογράψουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ποιοι είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές:

Ο Γιάννης Τσιβελεκίδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Στις 4 Ιουνίου κλείνει τα 18 του χρόνι. α

Ο Κώστας Σταμούλης είναι 17 ετών (29 Οκτωβρίου 2001). Ο νεαρός άσος αγωνίζεται σε ρόλο δεξιού μπακ ενώ βοηθά και ανεβαίνοντας μέχρι τα χαφ. Έχει πολύ καλές εμφανίσεις με την U20 του συλλόγου και επιβραβεύεται με το επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι και αυτός κεντρικός αμυντικός. Ο βράχος της άμυνας της Κ20 εφέτος. “Βαρύ” κορμί επιβλητικός και δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του… στη φωτιά προκειμένου να γλιτώσει η ομάδα του. Γεννηθείς το 1999, έχει κλείσει τα 19 του χρόνια.

Οι Βασίλης Χατζηεμμανουήλ και Παναγιώτης Γκίνης είναι τερματοφύλακες. Διακρίνονται για το ύψος τους και εφέτος μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ Κ20 στο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της Σούπερ Λίγκα.

Ο Φοίβος Μπότος είναι κεντρικός μέσος. Είναι γεννηθείς το 2000 και είναι στην ΑΕΚ από τα μικρά τμήματα των Ακαδημιών.

Ο Γιάννης Σαρδέλης είναι μεσοεπιθετικός. Γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2000 μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες.

Σχόλια