Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Ανατολής θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε 2 ζώνες (πρωινή και απογευματινή) παρουσία της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (κ. Ζελενίτσας και Σίσκος) και του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν, αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και τη βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλεί στο e-mail stratosgarozis@yahoo.gr μέχρι Παρασκευή 27.1.2017.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας. Ακολουθεί το πρόγραμμα των αξιολογήσεων της  Δευτέρας στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Δείτε το ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Γκαρόζης Στράτος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6973 805020

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ θα παραβρεθούν από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην πόλη των Ιωαννίνων για μια σειρά από δραστηριότητες στη συνεργαζόμενη ομάδα του Δικτύου της ΑΕΚ, Α.Ο. Ανατολής. Συγκεκριμένα, το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δραστηριότητες:

•    Παρακολούθηση αγώνων των τμημάτων του Α.Ο. Ανατολής 
•    Σεμινάριο στους προπονητές της ακαδημίας
•    Ομιλία – ενημέρωση στους γονείς για εκπαιδευτικά θέματα
•    Κοπή της πίτας

 

Σχόλια