ΑΕΚ: Δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές στα Σπάτα

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δοκιμαστικών προπονήσεων σε δύο τμήματα τον προσεχή Απρίλιο στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων:

• στις 13, 14 και 15.04.2020 για παιδιά γεννημένα από  2012  έως  2008 και
• στις 21, 22 και 23.04.2020  για παιδιά γεννημένα το  2007  και το  2006

Κατά η διάρκεια κάθε δραστηριότητας, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια υπό την καθοδήγηση των τεχνικών υπεύθυνων και προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, τη βεβαίωση παραχώρησης εφόσον ο αθλητής αγωνίζεται σε σύλλογο (με υπογραφή και σφραγίδα του συλλόγου του) και την ιατρική βεβαίωση που επισυνάπτονται.

Επίσης, επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ημερών

Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στο ακόλουθο email: kmpeka@aekfcacademy.net.gr

Για την ποιοτική και λειτουργική διεκπεραίωση της δραστηριότητας, τα τμήματα θα περιλαμβάνουν 27 παιδιά (24 παίκτες γηπέδου και 3 τερματοφύλακες). Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου αριθμού και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα 30’ νωρίτερα από την έναρξη των δραστηριοτήτων των τμημάτων που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους λευκή φανέλα, μαύρο σορτς, μαύρες κάλτσες, επικνημίδες ή γάντια τερματοφύλακα αντίστοιχα και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13.03.2020, εκτός αν έχει ήδη συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός κάθε τμήματος (27 παιδιά). Στην περίπτωση αυτή ο ενδιαφερόμενος θα λαμβάνει ενημέρωση για τη μη δυνατή αποδοχή της αίτησης του.

Σχόλια