ΑΕΚ: Τσέκαραν ταλέντα σε όλη την Ελλάδα [VIDEOS]

Οι δραστηριότητες του Δικτύου της ΑΕΚ ανά την Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του δικτύου σε όλη την χώρα.

Τα μέλη της διεύθυνσης βρέθηκαν με χρονική σειρά στη Θεσσαλονίκη (23-24.09.2016), στο Ξυλόκαστρο (30.09.2016), στην Κέρκυρα και τα Ιωάννινα (7-8.10.2016), στην Κρήτη (Ρέθυμνο, 14-15.10.2016) και στη Θράκη (Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Κομοτηνή, 14-16.10.2016). Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη στη Λαμία (17.10.2016) και στην Κόρινθο (20.10.2016).

Αναλυτικότερα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικά στη συνεργαζόμενη ομάδα Σάντος Πανοράματος και αναλύθηκε το προπονητικό πρόγραμμα που θα δουλέψουν τα τμήματα σε ετήσια βάση στους προπονητές της ακαδημίας. Στο Ξυλόκαστρο πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες των τμημάτων της ομάδας με ομάδες της ευρύτερης περιοχής καθώς και συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στις δραστηριότητες των δυο παραπάνω πόλεων παραβρέθηκε και ο Υπεύθυνος του τμήματος Scouting της ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι για την παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών σε συνεργασία με τα μέλη της Διεύθυνσης του Δικτύου.

Στις πόλεις Κέρκυρα , Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Κομοτηνή και Λαμία, τα μέλη της Διεύθυνσης ανέλυσαν το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα τμήματα, παρουσίασαν την εκπαιδευτική κατεύθυνση σε πρακτικό επίπεδο σε προπονητικές μονάδες που διεξήχθησαν και παρακολούθησαν αγώνες των τμημάτων των ομάδων.

Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων και των αγώνων οι διοικήσεις και oι προπονητές των ομάδων έλαβαν ανατροφοδοτήσεις και κατευθύνσεις για τη βελτίωση τους μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Το εκπαιδευτικό υλικό δόθηκε στο τέλος των συναντήσεων στους προπονητές των ομάδων σε ηλεκτρονική μορφή, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε ακαδημίας και των προπονητών ξεχωριστά.

Επίσης, σχεδόν σε όλες τις πόλεις πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των ομάδων με σκοπό την επικοινωνία θεμάτων που απασχολούν τη λειτουργία τους και την εν γένει συνεργασία και πιθανούς τρόπους επίλυσης αυτών.

Η Διεύθυνση του Δικτύου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του Δικτύου της ΑΕΚ σε κάθε πόλη για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία σε αυτό τον πρώτο κύκλο δραστηριοτήτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και προετοιμάζεται για τις επόμενες δραστηριότητες.

{youtube}U-kup8I5sqk{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=U-kup8I5sqk

{youtube}8Ctz7dZGC9A{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=8Ctz7dZGC9A

 


Σχόλια