ΑΕΚ: Αναμένονται αλλαγές και στην Ακαδημία, με επιστροφή Κωστένογλου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος για την εικόνα της Ακαδημίας και του αποτελέσματος της, από την ημέρα που αποχώρησε ο Νίκος Κωστένογλου τον Αύγουστο του 2019.

Κάτι που τον αναγκάζει να προχωρήσει ξανά, πολύ σύντομα, σε αλλαγές σε επίπεδο «κιτρινόμαυρων» Υποδομών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται η επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου στη θέση του επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ. Ο πρώην επικεφαλής των υποδομών της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο που είχε αφήσει για να αναλάβει την πρώτη ομάδα τον Αύγουστο του 2019.

Ο Νίκος Κωστένογλου μετά την αντικατάσταση του από τον Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας δεν επέστρεψε στην προηγούμενη θέση του με απόφαση του τότε χορηγού στην Ακαδημίας κ.Σαράντη όμως φαίνεται πως ένα χρόνο μετά, πλησιάζει η ώρα της επιστροφής.

Αν ολοκληρωθεί η επιστροφή και ο Κωστένογλου αναλάβει το πόστο δεν αναμένονται σαρωτικές αλλαγές σε άλλες θέσεις αφού η πλειοψηφία των προπονητών και γυμναστών που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία είναι δικές του επιλογές, που δεν είχαν αλλάξει και παραμένουν ως σήμερα.

Υπήρχαν σκέψεις για μετάβαση του Γεωργέα από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, όμως τελικά θα παραμείνει στα τμήματα υποδομών όπου υπηρετεί την ΑΕΚ από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Oi τελικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν παρθεί, καθώς αυτή την περίοδο προέχει η πρώτη ομάδα. Κάποια στιγμή στο μέλλον, θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο οργανόγραμμα και κατόπιν θα ανακοινωθούν, από τη στιγμή κιόλας που αυτή την περίοδο η Ακαδημία βρίσκεται σε αναστολή λόγω κοροναϊού.

Σχόλια