ΑΕΚ: Άμυνα από την Aκαδημία του Ολυμπιακού – Τον… έκοψαν τα «δικά» του παιδιά

Τα 3/4 της άμυνας της ΑΕΚ στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό προερχόταν από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών, με τους Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο να πραγματοποιούν για ακόμα μια φορά εξαιρετική εμφάνιση.

Η απουσία του Κολοβέτσιου έκανε πολλούς να δυσανασχετήσουν σχετικά με τον παρτενέρ του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας εμπιστεύτηκε για ακόμα μια φορά τον Τζανετοπουλο, ο οποίος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Μάλιστα, στην 11άδα της Ένωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκτός από τον Τζανετόπουλου και οι Λαμπρόπουλος και Σοϊλέδης προέρχονται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι τρεις αμυντικοί της Ένωσης επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια, πραγματοποιώντας ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση, σε μια ομάδα που δεν τους έδωσε τις ευκαιρίες που τους αναλογούσαν στο παρελθόν.

 

Σίγουρα, από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλά, καθώς και οι τρεις έκαναν το… αγροτικό τους και πήραν σημαντικές εμπειρίες, αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν ο στόχος τους δεν ήταν αυτός, έδωσαν και αυτοί τις δικές τους απαντήσεις.

Το σημαντικότερο στοιχείο βέβαια της εμφάνισής τους είναι το ότι για ακόμα έναν αγώνα και οι τρεις του ήταν πολύ καλοί. Και αυτό προέρχεται μετά από προπόνηση και σκληρή δουλειά, καθώς η βελτίωσή τους αγώνα με αγώνα είναι φανερή, ειδικότερα σε ότι αφορά τους Σοϊλέδη και Τζανετόπουλο, καθώς ο ένας προέρχεται από τραυματισμό και ο άλλος ενώ τη σεζόν που μας πέρασε πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, εφέτος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Πηγή: aek1924.gr – Μαρία Τσίχλα

Σχόλια