Τα ταλέντα δεν χάνονται… Ο 16χρονος Σωτήρης Πατσαλιάς στην ομάδα Κ17 της ΑΕΚ

Θυμάστε τον Σωτήρη Πατσαλιά; Ήταν ο παίκτης που σε άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει στις 7 Αυγούστου 2011με τίτλο : Μετά από 10 χρόνια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ενημέρωσαν τον πατέρα μου ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα, έτσι άπλα… είχε τότε εκφράσει τη πικρία του αλλά ταυτόχρονα ευχαριστίες και ευχές στους πρώην συμπαίκτες του,  μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο 16χρονος (γεννηθείς 02-08-1995) πρώην παίκτης της ομάδας Κ17β του Ολυμπιακού Σωτήρης Πατσαλιάς, μετά την αποχώρησή του από το Ρέντη, βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη, χωρίς αυτό να είναι τυχαίο. Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ταλέντο και θέληση για δουλειά υπάρχει από τον πλέον κιτρινόμαυρο άσο. Κατά τον ίδιο το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι δουλειά- δουλειά- δουλειά.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο Σωτήρης Πατσαλιάς στη προσωπική του ιστοσελίδα, μετά την υπογραφή στις 13/9/2011, του νέου του δελτίου στην ΑΕΚ:

«H διοίκηση της ακαδημίας της ΑΕΚ , ο Διευθυντής ακαδημιών κ. Ανδρέας Σταματιάδης, παρουσία του οποίου υπέγραψα χθες στα γραφεία της ένωσης στα Σπάτα, το νέο μου δελτίο και ο προπονητής του τμήματος Κ-17 κ. Χάρης Κοπιτσής, μου έδωσαν την δυνατότητα  αφού είχα μείνει ελεύθερος μετά από δέκα (10) χρόνια όπου ανήκα στον Ολυμπιακό (από το 2001), να συνεχίσω να προπονούμαι και να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και εκτός της προετοιμασίας που ήδη κάνουμε με την ομάδα Κ-17 της Α.Ε.Κ  να υπογράψω και δελτίο με την ομάδα της Ένωσης.

θα ‘θελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και  όλους τους νέους μου συμπαίκτες, για την άνετη και ευχάριστη  προσαρμογή μου στην ομάδα …

θα ‘θελα να τους διαβεβαιώσω πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις τόσο για την αγωνιστική και τεχνική μου βελτίωση όσο και για την βοήθεια μου στην ομάδα Κ-17  – όπου και όσο φυσικά κρίνει ο προπονητής μου – να υλοποιήσει τους στόχους της …  (ομαδικό πνεύμα -ευχάριστο θέαμα – καλή ανάπτυξη – συνολικά καλό ποδόσφαιρο και ευχάριστη για τον κόσμο μας παρουσία  στο πρωτάθλημα  Κ-17 της Super League).

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι : δουλειά-δουλειά-δουλειά…

…σε  περιβάλλον τέτοιο που να σε έλκει γι αυτό… θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να πετύχω σε αυτό που τόσο αγαπώ…

Σωτήρης Πατσαλιάς».

Όταν κάποιος ανοίξει την προσωπική ιστοσελίδα του Σωτήρη Πατσαλιά, ακούγεται χαρακτηριστικά το τραγούδι των U2 – Beautiful Day.

Σωτήρη από το football-academies.gr σου ευχόμαστε να έχεις καθημερινά μια Beautiful Day και φυσικά να εκπληρωθούν τα όνειρά σου.

Σχόλια