Δυναμικό ξεκίνημα από την Advanced Football Technique(ΑFT)

Δυναμικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η AFT (Advanced Football Technique), η σχολή εξειδικευμένης τεχνικής ποδοσφαίρου του Μανόλη Παπαδάκη, που αφορά σε ετήσιο κύκλο προπονήσεων με το πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο, αυτό της βελτίωσης της ατομικής τεχνικής του μικρού ποδοσφαιριστή.

Δημιουργήθηκαν ήδη δυο τμήματα με το ένα να είναι συμπληρωμένο, ενώ στο δεύτερο απομένουν λίγες θέσεις, ώστε να κλείσει στο αριθμό που έχει θέσει ως όριο ο προπονητής, για  να μπορεί να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο ασκησιολόγιο.

Τα τμήματα και οι ώρες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Α’ Τμήμα: Τρίτη και Πέμπτη στην Καισαριανή, 19.00 ως 20.00

Β’ Τμήμα: Πέμπτη και Σάββατο στο Paradise Mini Football στο Μενίδι (Θ. Παχατουρίδη) 17.00 ως 18.00

Σεμινάρια στο Paradise

Στα πλαίσια της προσπάθειας που στοχεύει στη βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών, ο κ. Παπαδάκης διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Paradise Mini Football στο Μενίδι και το πρώτο mini σεμινάριο για… γονείς, από τα πολλά που θα ακολουθήσουν με διάφορους ομιλητές.

Η θεματολογία, αφορούσε στην πάντα επίκαιρη σχέση των γονέων των ποδοσφαιριστών με τα παιδιά τους, με επίκεντρο τις παρεμβάσεις των γονιών στις ποδοσφαιρικές επιδόσεις και ενίοτε στο προπονητικό έργο. Μετά την εισαγωγή του προπονητή κ. Παπαδάκη, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Σχόλια