Πρώτο site για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το football-academies.gr ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Πρώτο site σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα το football-academies.gr, στο τομέα της ενημέρωσης, που αφορά το χώρο των υποδομών του ποδοσφαίρου και μάλιστα με χρόνο ζωής μόλις 4 μήνες. Αυτό είναι απόρροια της δική σας αγάπης και στήριξης από την πρώτη ημέρα που η ιστοσελίδα μας ανέβηκε στο ίντερνετ.

Είναι εύκολο πλέον στον οποιοδήποτε, με τη χρήση του alexa να ελέγξει την επισκεψιμότητα των site, στο διαδίκτυο. Το πρώτο αποτέλεσμα, που δείχνει το alexa, είναι η αριθμητική κατάταξη του site παγκοσμίως και το δεύτερο αποτέλεσμα αφορά την κατάταξή του, στην Ελλάδα.

Τιμούμε τα παλιά site, ευχόμαστε να αντέξουν και τα νέα, που πραγματικά τα περισσότερα προσπαθούν στο μετερίζι της ενημέρωσης.  Άποψή μας είναι ότι επωφελείται αφάνταστα το παιδικό ποδόσφαιρο, όταν υπάρχει πλουραλισμός στην ενημέρωση, γύρω απ’ αυτό.

Στις υποδομές δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο στην ενημέρωση, γιατί αυτό τις  καθιστά στάσιμες. Εννοείται ότι πρέπει να προβάλλονται ποιοτικές φωνές και ορθολογιστικές απόψεις. Άλλωστε, ο κόσμος που μας παρακολουθεί όλους, έχει κριτήριο και άποψη.

Όταν ξεκινήσαμε, μας πλησίαζαν δειλά δειλά οι άνθρωποι των ακαδημιών. Σήμερα πολλοί  περισσότεροι άνθρωποι μας πλησιάζουν, αναγνωρίζοντας σε μας, τη σωστή και εμπεριστατωμένη προβολή του έργου τους. Η λογική μας είναι να προβάλλουμε τόσο  το έργο τους, όσο και τους ίδιους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων μένουν αφανείς, παρά τη μεγάλη τους προσφορά.  Οι συνεργασίες μας αρκετές. Αναμένονται πολύ περισσότερες στο άμεσο μέλλον!

Τελικός στόχος όλων των προσπαθειών μας , είναι να παρέχουμε τη δυνατόν εγκυρότερη ενημέρωση στα παιδιά, στους γονείς, στους προπονητές, στους παράγοντες των υποδομών και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερος χώρος έχει δοθεί από εμάς, για την προβολή απόψεων των επιστημόνων που ασχολούνται με τον παιδικό αθλητισμό και βοηθούν απ’ την πλευρά τους στην επίλυση θεμάτων που προβληματίζουν γονείς, παιδιά και προπονητές.

Αντιπαρερχόμαστε τις φαμφάρες, τη «πολυξεροσύνη» και την υπεροψία κάποιων.

Όσο για τα ψεύδη που διαδίδονταν και κάποιες ύβρεις, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τα διπλάσια φέτος, γιατί είμαστε αποφασισμένοι το football-academies.gr τη νέα σεζόν να απογειωθεί!

Παραμένουμε αγνοί, δυνατοί και μάχιμοι, όπως είναι και τα παιδιά μας στις ακαδημίες…

Σχόλια