Δοκιμάστηκε στην Πόρτσμουθ ο 98άρης Διονύσης Καλούδης

Από το… μικροσκόπιο των επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Πόρτσμουθ πέρασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ίκαρου Πετρωτού Πάτρας, Διονύσης Καλούδης, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr.

Ο Καλούδης, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, αγωνίζεται ως επιθετικός, είναι γεννημένος στις 22-10-1998, έχει ύψος 1.82 και είναι 73 κιλά.

Ο 15χρονος συμμετείχε σε προπονητικό καμπ στο Πόρτσμουθ, όπου κάνοντας πολύ καλή παρουσία, επιλέχθηκε μαζί με άλλα παιδιά  από την Σουηδία, την Ουκρανία, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, ώστε να πάρει μέρος στην επόμενη φάση, σε δοκιμές που θα γίνουν στην Περούτζια της Ιταλίας από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου.

Εκεί θα διεξαχθεί ένα μεγάλο καμπ και πέραν της Πόρτσμουθ, θα βρίσκονται και οι Σάτερλαντ, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Έμπολι και σκαουτερ των ομάδων αυτών.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο μικρός έχει τη μεγάλη ευκαιρία με καλές παρουσίες, να διεκδικήσει πρόταση για ένταξή του στις ακαδημίες και από τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής των παραπάνω ομάδων.

Σχόλια