Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp – Συνεντεύξεις προπονητών (Video+Photos)

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (7/7) το 9ο Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp, το οποίο διεξήχθη από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου στα γήπεδα του  fous de foot στην Βάρη. Το Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp είναι ένα καμπ ποδοσφαίρου, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχόμενη  χρονιά.

Ο Ευγένιος Γκέραρντς συγκέντρωσε στο καμπ,  μεγάλους  προπονητές  με τεράστια εμπειρία στις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, με σκοπό να μεταφέρουν στα παιδιά μοναδικές τεχνικές.

Ο εκ των διοργανωτών του καμπ Μανόλης Παπαδάκης (προπονητής στην ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) μίλησε στο football-academies.gr μετά την ολοκλήρωση του καμπ.

Κύριε Παπαδάκη ολοκληρώθηκε το 9ο Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp. Πείτε μας τις εντυπώσεις σας από την φετινή διοργάνωση

To 9ο Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp, το οποίο τελείωσε, ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία των παιδιών και το επίπεδο των παιδιών τα οποία συμμετείχαν. Είχαν και οι γονείς πολύ καλή παρουσία και οι οποίοι ενημερώθηκαν για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, σε σεμινάρια τα οποία τους έγιναν, σε θέματα τα οποία δεν είχαν ξανακούσει.

Ποιοι ήταν οι εισηγητές στα σεμινάρια;

Ήταν ο ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης, η διατροφολόγος κ. Κλαίρη Παπαβασιλείου, ο γυμναστής του Πανιωνίου κ. Βαγγέλης Μπέκας, τους μίλησα και εγώ καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας των Σούρμενων κ. Μιχάλης Τσέλιος, ο Σκάουτερ της ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέφσκι και ο κ. Ευγένιος Γκέραρντς. Επίσης μίλησε στους γονείς ο κ. Αλεξόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, που αφορούν την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου. Πέραν των προπονητών που γνωρίζεται συμμετείχε και ο κ. Δημήτρης Μούτας ο οποίος είναι προπονητής με δίπλωμα Uefa pro.

Πως ήταν το επίπεδο των παιδιών;

Το επίπεδο των παιδιών ήταν πάρα πολύ καλό και υπήρχαν και αρκετά ταλέντα μέσα σε αυτά τα παιδιά, και αυτό βοήθησε στο να γίνουν καλύτερες και οι προπονήσεις. Ήταν πολύ καλή η παρουσία όλων των προπονητών στο καμπ και θα ήθελα θερμά να τους ευχαριστήσω.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το expo medi point και το doctor hospital για τους γιατρούς και το ασθενοφόρο, τα νερά Ζαγόρι, τους χορηγούς επικοινωνίας, sportfm, sportday, onsports, football-academies, sports-academies και τοπικό Κρήτης. Επίσης το fous de foot για την φιλοξενία που μας παρείχε στις εγκαταστάσεις του.

Απ’ ότι είδαμε τις προπονήσεις των παιδιών τις παρακολούθησαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Τις προπονήσεις του καμπ τις παρακολούθησαν πολλοί προπονητές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μεταξύ αυτών ήταν ο κ. Τζόρτζεβιτς, ο κ. Νινιάδης, ο κ. Αναστασίου οι οποίοι συνομίλησαν με τους γονείς τους προπονητές και τα παιδιά.

Του χρόνου θα έχουμε το 10ο Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp;

Με τη λήξη του 9ου Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp, ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το 10ο  Ευγένιος Γκέραρντς soccer camp.

 

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν στην κάμερα του football-academies.gr κάποιοι από τους προπονητές που συμμετείχαν στο καμπ

 

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Σάμιος

{youtube width=”610″ height=”400″}JRQ43lQDV9I{/youtube}

 

Ο προπονητής της ομάδας παίδων του Παναθηναϊκού Κώστας Ταράσης

{youtube width=”610″ height=”400″}1JbQgA8SrK8{/youtube}

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας των Σούρμενων Μιχάλης Τσέλιος

{youtube width=”610″ height=”400″}Yusd0M7O6oc{/youtube}

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Λάππας

{youtube width=”610″ height=”400″}4Sjfdg2PMO8{/youtube}

 

Φωτορεπορτάζ

Δείτε στιγμές του καμπ που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr

Σχόλια