Η τελική φάση των Μικτών Ομάδων των Ζωνών – Σε Κατερίνη και Αθήνα οι ημιτελικοί στις 8/5

Την Τετάρτη 8/5  θα διεξαχθεί η Γ’ φάση των Μικτών Ομάδων των Ζωνών, Παίδων και Νέων, οι οποίες ομάδες έχουν προέλθει, μετά από αξιολόγηση και κατόπιν επιλογής των ποδοσφαιριστών από τους Περιφερειακούς προπονητές, μετά τη διεξαγωγή της Β’ φάσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα διεξαγωγής, κάντε κλικ εδώ.

Οι ημιτελικοί αγώνες της Γ’ Φάσης, θα γίνουν σε Κατερίνη και Αθήνα στις 8/5, ενώ ο τελικός κάθε κατηγορίας, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, την Παρασκευή 10/5 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ η  (Βόρεια) Ζώνη 1 (1η, 2η, 3η Περιφέρεια) θα αναμετρηθεί με την (Κεντρική) Ζώνη 2 (4η, 5η, 6η Περιφέρεια) στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας στην Κατερίνη (Ν. Έφεσος), την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 12:00 οι Παίδες και στις 14:00 οι Νέοι.

Η (Νότια) Ζώνη 3 (7η, 8η, 9η Περιφέρεια) θα αντιμετωπίσει τη Ζώνη 4 (Νήσων) (10η, 11η Περιφέρεια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά, την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 11:00 οι Παίδες και στις 13:00 οι Νέοι.

Όλες 20μελείς αποστολές των Ζωνών, έχουν κληθεί να καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Κατερίνης για την 1η και 2η Ζώνη και της Γλυφάδας για την 3η και 4η Ζώνη, την Τρίτη 7 Μαΐου, όπου θα κάνουν και προπόνηση, στα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες.

Στις 10 Μαΐου ο τελικός Νέων και Παίδων

Οι νικήτριες ομάδες στους ημιτελικούς των δύο κατηγοριών, θα αναμετρηθούν στον τελικό των δύο κατηγοριών, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την Παρασκευή (8/5), στις 10:00 οι Παίδες και στις 12:30 οι Νέοι.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Παίδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ οι Νέοι θα παίξουν ημίωρη παράταση και σε περίπτωση που το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρηθεί και στην παράταση οι δύο ομάδες θα εκτελέσουν πέναλτι για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων.

Σχόλια