Η πιο σπουδαία μεταγραφή του Άγιαξ, ο 8χρονος Jay- Jay Willems! [VIDEO]

Ο μικρός Jay-Jay Willems που πάσχει από χρόνια ασθένεια, πήρε λίγη χαρά από τον αγαπημένο του Άγιαξ που τον παρουσίασε ως τη νέα του μεταγραφή. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Ένα συγκινητικό βίντεο ετοίμασε ο Άγιαξ για το 8χρονο παιδάκι που πάσχει από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Στο βίντεο, το αγοράκι επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Άγιαξ, υπογράφει με την ομάδα, παραδίδει συνέντευξη τύπου και συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας για ένα ματς με την Μπρέντα.

Σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker, η οικογένεια του Άγιαξ έδωσε στον μικρό χαρά προσφέροντας του, μια όμορφη περιήγηση. Στόχος του ιδρύματος είναι να προσφέρει σε παιδιά που ταλαιπωρούνται καθημερινά μια αξέχαστη μέρα. Και όπως θα δείτε ο στόχος επιτεύχθηκε. Η μεγάλη ολλανδική ομάδα υποδέχθηκε τον Jay-Jay και του έδωσε τη φανέλα με το νούμερο 9.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Φρανκ ντε Μπουρ προβαίνει σε δηλώσεις για τον νέο αστέρι του Άγιαξ:

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο παίκτη. ο Jay-Jay είναι επιθετικός και κατά τη διάρκεια της προπόνησης του,  μας τράβηξε την προσοχή. Με αυτές τις ικανότητες θεωρούμε ότι αναμφισβήτητα μπορεί να παίξει με τον Άγιαξ”.

Με το Fox News μπορούμε να ρίχνουμε συχνά ματιές στα αστέρια του μέλλοντος. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο από τον Άγιαξ. Ο Jay-Jay είναι ένας γρήγορος, έξυπνος, κατεργάρης παίκτης. Ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο μπορείτε να το δείτε στον τρόπο που κινείται. Να προσέχετε αυτόν τον μικρό, ένας ήρωας γεννιέται στον Άγιαξ. Ο Jay- Jay Willems”

{dmotion width=”615″ height=”400″}x18hx9m{/dmotion}

Σχόλια