Επιτυχημένο το 7ο σεμινάριο προπονητικής του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι εργασίες του 7ου σεμιναρίου προπονητικής ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 στα Χανιά.

Περισσότεροι από 80 προπονητές, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, τις θεωρητικές και πρακτικές εισηγήσεις των Βασίλη Βούζα (Προπονητής UEFA PRO), Βασίλη Αλεξίου (Κ.Φ.Α.-Προπονητής Φυσικής Κατάστασης με δίπλωμα UEFA A’)  και Γιώργου Μουντάκη (Προπονητής Τερματοφυλάκων με δίπλωμα UEFA B’).

Το πρωί στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, έγινε η θεωρητική ανάπτυξη των θεμάτων,υπό την παρουσία εκπροσώπων της Ε.Π.Σ.Χ. και του Γ.Γραμματέα της Ο.Π.Π.Ε. κ.Β.Πρόκου, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση, συγχαίροντας τον σύνδεσμο και  τονίζοντας την αξία της επιμόρφωσης των προπονητών και την υποστήριξή τους σε τέτοιες προσπάθειες (με σημαντική την δήλωση του εκπρόσωπου της ΕΠΣΧ κ.Λυκάκη, για την έγκρισή της Β΄ Φάσης της σχολής UEFA A’ στα Χανιά), ενώ το απόγευμα στο γήπεδο της Μ.Ελιάς πραγματοποιήθηκε το πρακτικό μέρος.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγινε από το σύνδεσμο, απονομή τιμητικών πλακετών στους 3 εισηγητές. Επίσης, τιμήθηκε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ.Μ.Μαρακάκης, για τη συνεχή στήριξή του στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του συνδέσμου.

Στο σύντομό χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Σπαράκης αφού ευχαρίστησε τους εισηγητές και τους προπονητές για την προσέλευσή τους, αναφέρθηκε στην στήριξη της ΕΠΣΧ και του Δήμου Χανίων, ενώ τόνισε την ”μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύνδεσμος για την επιμόρφωση των μελών του, με την συνεχή διοργάνωση σεμιναρίων αλλά και την ύπαρξη της δανειστικής βιβλιοθήκης. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και ο σύνδεσμος είναι ανοικτός σε προτάσεις”.

Για την επιτυχία του σεμιναρίου, το Δ.Σ. του συνδέσμου ευχαριστεί την Ε.Π.Σ.Χ. και το Δήμο Χανίων για την υποστήριξή τους, τα παιδιά των Μεικτών και τους 3 τερματοφύλακες που βοήθησαν στην πρακτική, τους συνάδελφους προπονητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο, τους χορηγούς του σεμιναρίου και φυσικά τους 3 εισηγητές, οι οποίοι ”κέρδισαν τις εντυπώσεις”, με το ουσιαστικό περιεχόμενο των θεμάτων, την αμεσότητα και τις γνώσεις τους.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου με το κλείσιμο του σεμιναρίου, παρέθεσε δείπνο στους εισηγητές, στο οποίο είχαν κληθεί και παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ.Γ.Βούρβαχης, μέλη του Δ.Σ. της και της Ε.Δ. της Ένωσης και του συνδέσμου Διαιτητών και ο Γ.Γραμματέας της ΟΠΠΕ κ.Β.Πρόκος.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε στιγμιότυπα από τις εργασίες του σεμιναρίου.

Σχόλια