Όλα έτοιμα για το 7ο τουρνουά της Δήμητρας στα Τρίκαλα (29/4-1/5)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Δήμητρας θα διοργανώσει τουρνουά με τη συμμετοχή πολλών ομάδων

Όλα έτοιμα για το 7ο Πανελλήνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων 2005 με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Για ακόμη μια χρονιά πλήθος παιδιών από όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα βρεθεί στη πόλη των Τρικάλων από 29 Απριλίου έως και 1 Μαΐου.

Το τουρνουά που διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων), του Δήμου Τρικάλων και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Τρικάλων, αναμένεται να έχει για εβδόμη συνεχή χρονιά επιτυχία.

Στη πολύ σημαντική αυτή δραστηριότητα θα λάβουν μέρος κάποιες από τις κορυφαίες Ακαδημίες της χώρας ανάμεσα τους και ΠΑΕ όπως ο Ατρόμητος Αθηνών.

Τα τρία γήπεδα των εγκαταστάσεων της Μπαλκούρας είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς αθλητές που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους.

Οι υπεύθυνοι, Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος και οι συνεργάτες τους, με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουν και φέτος να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους συμμετέχοντες και στους θεατές της δραστηριότητας.

Στόχοι του τουρνουά είναι, πέρα από την διεξαγωγή υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη βάση του, η κοινωνικοποίηση και η δημιουργία σχέσεων μεταξύ παικτών και παραγόντων.

Σχόλια