Τιμήθηκαν 6 ταλέντα, που αγωνίζονται σε ομάδες ΠΑΕ, από την ακαδημία «PARADISE», απ’ την οποία ξεκίνησαν! [PHOTOS+VIDEOS]

Στα 13 χρόνια λειτουργίας της η ακαδημία του «Paradise» στο Μενίδι, μπορεί να καυχιέται πως έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές που πλέον αποτελούν μέλη των μεγάλων ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου «Paradise Park» (Μεταμορφώσεως 100, Αχαρνές – Πλησίον του κόμβου της Μεταμόρφωσης στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης) με τους συνεργάτες του, έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακή δουλειά, που τα αποτελέσματά της φαίνονται.

Οι Χρήστος Κουντουριώτης (γεν. 1998 – Κ17 του Παναθηναϊκού), Σπύρος Σπυριδάκης και Κωνσταντίνος Χρήστου (γεν. 1998 – Κ17 του Ολυμπιακού), Χρήστος Λένας (γεν. 1999 – Κ17 του Ατρόμητου), Μανώλης Μανωλκίδης (γεν. 1997 – Πρώτη ομάδα Ιωνικού) και Κωνσταντίνος Σκουτέρης (γεν. 2000 – Κ15 του Ατρόμητου), έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, στην ακαδημία «Paradise» με προπονητή τον Θοδωρή Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του. Μετά από 3-5 χρόνια εκπαίδευσης εκεί, είχαν λάβει τα απαραίτητα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο στοιχεία, για να κάνουν το επόμενο βήμα που ήταν η ένταξή τους σε μια ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, είναι μέλη και των μικρών Εθνικών ομάδων.

Το football-academies.gr βρέθηκε χθες στον αγιασμό της ακαδημίας «Paradise», όπου έγινε και η βράβευση των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του Θοδωρή Παχατουρίδη καθώς και των νεαρών παικτών.

Για να δείτε εκτενές αφιέρωμα για την ακαδημία «Paradise» και δηλώσεις του πρωτεργάτη της Θοδωρή Παχατουρίδη, κάντε κλικ εδώ.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνοντας κλικ εδώ

VIDEOS

Δείτε παρακάτω βίντεο με τη βράβευση των παιδιών, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του football-academies.gr

Η βράβευση των νεαρών ποδοσφαιριστών

{youtube width=”615″ height=”400″}XL9oqZ2R9FA{/youtube}

Δείτε τις δηλώσεις του Θοδωρή Παχατουρίδη

{youtube width=”615″ height=”400″}ybRmnlq5XTA{/youtube}

Δείτε τις δηλώσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών: Κωνσταντίνου Χρήστου (γεν. 1998 – Κ17 του Ολυμπιακού), Χρήστου Κουντουριώτη (γεν. 1998 – Κ17 του Παναθηναϊκού), Σπύρου Σπυριδάκη (γεν. 1998 – Κ17 του Ολυμπιακού), Μανώλη Μανωλκίδη (γεν. 1997 – Πρώτη ομάδα Ιωνικού), Χρήστου Λένα (γεν. 1999 – Κ17 του Ατρόμητου) και Κωνσταντίνου Σκουτέρη (γεν. 2000 – Κ15 του Ατρόμητου). Μετά τις δηλώσεις έπαιξαν και λίγο μπάλα… Δείτε το βίντεο…

{youtube width=”615″ height=”400″}Kg3cEOY4UqA{/youtube}

Σχόλια