ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σχολή Ολυμπιακού) Παίδες (1997) : 6-0 (Photos)

Πρώτη αγωνιστική για τον Α1’  Όμιλο του Παιδικού, στο AFC-ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2011-12 της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Super Cup) των ΠΑΕ για τους Παίδες του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Χαλανδρίου στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Από τους ομορφότερους αγώνες της ημέρας.

Αρκετά δυνατή η ομάδα του Απόλλωνα  Χαλανδρίου, έπαιξε με πάθος και καλή άμυνα στην αρχή κρατώντας το αποτέλεσμα στο μηδέν. Γρήγορα όμως επέδρασε η κούραση και ο καυτός ήλιος, δίνοντας την ευκαιρία στον εξαιρετικό Παναθηναϊκό να σκοράρει 6 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ταχύτατη κυκλοφορία της μπάλας και οργανωμένες επιθέσεις, σκόραρε χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, 4 γκολ στο πρώτο και 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου πέτυχαν οι Κέιντι (2), Σερβιλάκης, Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου και Τουρούκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Βασίλας (T), Μπαλατσούρας, Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Κέϊντι, Λάμπρου, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης, Αθανασόπουλος, Χρυσικός, Σίμος, Τουρούκης.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε παρακάτω στιγμές του αγώνα που αποθανάτισε η κάμερα του football-academies.gr. (Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε μέσω του picasa πατώντας εδώ)

Σχόλια