ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 6-0 Παίδες (1998) (VIDEO – PHOTOS)

Πρώτη αγωνιστική για τον Β’ Όμιλο του Παιδικού, στο AFC-ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2011-12 της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Super Cup) των ΠΑΕ για τους Παίδες του Παναθηναϊκού και του Μινώταυρου στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Η πολύ καλή ομάδα του Μινώταυρου ενισχυμένη φέτος με παιδιά που την προηγούμενη περίοδο αγωνίζονταν σε ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, φιλοδοξεί να δημιουργήσει φέτος μια πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ’98, σταθερά καλός με συνεχή κυκλοφορία, δεν απειλήθηκε σοβαρά πέραν μιας ή δυο φάσεων. Καλή αμυντική συμπεριφορά, με καλούς οργανωτές στο κέντρο, γρήγορα άκρα και επίθεση που πέταγε φωτιές, δημιούργησε πολλές φάσεις και πέτυχε έξι γκολ, δύο στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στο δεύτερο.

Ο Μινώταυρος μπήκε δυνατά στο ματς παίζοντας με χαρακτηριστικό πάθος. Αμυντικά το πάλεψε και προσπάθησε να πιέσει και να κλέψει αρκετές φορές την μπάλα καταφέρνοντας να βγει στην αντεπίθεση χωρίς όμως να ευτυχίσει να σκοράρει.

Τα γκόλ για τους πράσινους πέτυχαν οι Θεοχάρης (2), Πίσπας (2), Βαλμάς, Κουντουριώτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Ξενόπουλος (Τ), Σαμπατάκος (Τ), Ουές, Ζήκος, Μανιός, Βαλμάς, Μίγγος, Κουντουριώτης, Θεοχάρης, Δημήτρουλας, Βραχάλης, Πίσπας, Αλεξανδρής, Γριτσόπουλος. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Οικονομόπουλος, Ντουσάι.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ : Τσουράκης(Τ), Καντίτ, Λιάσκος, Φαραμακίδης, Ζούγρας, Τσούβαλης, Τσάτσης, Βύρης, Θοδωρής, Μαχμουτάι, Χαϊρούλλα.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

{youtube width=”615″ height=”400″}vC6BGEtuYvU{/youtube}

Φωτορεπορτάζ

Δείτε παρακάτω στιγμές του αγώνα που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr. (Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις εκτυπώσετε μέσω του picasa πατώντας εδώ)

Σχόλια