Με 5 νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ20, η «πρώτη» του Απόλλωνα Σμύρνης

Τη Δευτέρα (3/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κυανόλευκης ΠΑΕ, το πρωί θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πάρουν μέρος 5  ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Κ20 και οι οποίοι είναι οι: Βασίλης Πέτσης, Θανάσης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Αναστασίου, Κώστας Καφετζής και Θοδωρής Κατσάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

“Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία είναι προγραμματισμένη, την ερχόμενη Δευτέρα, 3/7/2017.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα, στις 19:00, θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πάρουν μέρος και πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα κ-20 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πρόκειται για τους Βασίλη Πέτση, Θανάση Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Αναστασίου, Κώστα Καφετζή και Θεόδωρο Κατσάρα”.

Σχόλια