Τεχνικός Διευθυντής της Κ-19 του ΟΦΗ ο Μηνάς Πίτσος

Κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά συνεχίζει στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Mηνάς Πίτσος πήρε την μεγάλη απόφαση στα 36 του χρόνια, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάνοντας πράξη την επιθυμία του, αυτό να συμβεί στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας μαζί του την άνοδο της ομάδας στην Football league.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε η οικογένεια του ΟΦΗ, θα κρατήσει το Μηνά Πίτσο στις τάξεις της, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Κ-19 του ΟΦΗ, η ευθύνη λειτουργίας της οποίας, θα είναι στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μηνάς Πίτσος, θα έχει άμεση συνεργασία με τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής στην Κ-19.

Μάλιστα ήδη και οι δυο έχουν πιάσει δουλειά και οργανώνουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο ΟΦΗ για την δεύτερη ομάδα του, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football league.

O Mηνάς Πίτσος μετά απο μια σπουδαία καριέρα σε ΟΦΗ, Παναθηναικό, Εργοτέλη, αλλά και στις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλάζει πόστο, αλλά όχι περιβάλλον. Θα εργαστεί στις υποδομές του ΟΦΗ, απο τις οποίες αναδείχθηκε και αυτός.

«Ηθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο»

Mε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Mηνάς Πίτσος, ανέφερε ότι «είχα στο μυαλό μου να σταματήσω. Είχα πεί ότι θα παίζω μέχρι να μπορώ να σταθώ καλά. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Συνδιάζεται αυτό, με μια πολύ καλή στιγμή της ομάδας, κάτι που ήθελα και εγώ. Ηθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο. Απο τις υποδομές του ΟΦΗ ξεκίνησα και είναι ένα πόστο που με ενδιαφέρει, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να αξιοποιήσουμε παιδιά του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη»

Ο προπονητής της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για την συνεργασία με τον Μηνά Πίτσο ότι «δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη και τόσο καλό παιδί. Είναι δημιούργημα της ομάδας του ΟΦΗ, απο τις υποδομές και έχει την ικανότητα να σταδιοδρομήσει και πάνω σε αυτό το κομμάτι, μετά την μεγαλη καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία».

Πίτσος και Πλεσίτης, ήδη αξιολογούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας Κ-19, συζητούν με τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα αυτή, ενώ σχεδιάζουν και την προετοιμασία της.

* Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Μηνάς Πίτσος, με τον Βασίλη Πλεσίτη, τα δυο δυνατά «χαρτιά» της ομάδας Κ-19 του ΟΦΗ.

Σχόλια