3ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Αθλητικής Επίδοσης και Τακτικής 26 και 27 Μαΐου 2012

Χορηγός επικοινωνίας football-academies.gr

3rd International Cyprus Soccer Conference: Performance & Tactics

Το Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Αθλητικής Επίδοσης και Τακτικής διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το συνέδριο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στη μέχρι σήμερα πορεία του συνεδρίου, έχουν συμμετάσχει στελέχη επιτελείων σημαντικών ποδοσφαιρικών συλλογών όπως: η Milan, η Bayern Munchen, η Manchester City και η Internazionale.

Το τρίτο συνέδριο ποδοσφαίρου Αθλητικής Επίδοσης και Τακτικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στις σύγχρονες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα του  συνεδρίου θα συνδυάζει θεωρητικές και πρακτικές ενότητες, ενώ παράλληλα θα διεξάγονται και ημερίδες εργασίας με σκοπό την εξειδίκευση. Ο βασικός κορμός του συνεδρίου διαχωρίζεται σε τέσσερις υποενότητες που αφορούν την πρόληψη τραυματισμών (Prehabilitation), ανάπτυξη ταχύτητας (Developing Speed), τακτική (Tactics) και περίοδο προετοιμασίας  (Preseason).

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες και επίπεδα που ασχολούνται με ποδόσφαιρο. Σε αυτές περιλαμβάνονται ακαδημαϊκοί και αθλητικοί επιστήμονες, προπονητές, προπονητές φυσικής κατάστασης, αθλητικοί γιατροί, φυσιοθεραπευτές κ.α.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα βραβευτούν τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων που έχουν διακριθεί κατά την ποδοσφαιρική χρόνια 2011-2012. Καθιερώνεται επίσης το βραβείο του Κύπριου προπονητή που η ομάδα του θα καταλάβει την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής πρέπει να έχει επιβλέψει την προετοιμασία της ομάδας και να βρίσκετε στην τεχνική ηγεσία τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Για την προβολή του συνεδρίου θα διεξαχθεί διαφημιστική καμπάνια στην Κύπρο και την Ελλάδα. Επίσης, το συνέδριο θα υποστηρίξουν και θα προβάλουν μεγάλοι οργανισμοί, καθώς και οι κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο της προπόνησης αθλητών υψηλών επιδόσεων.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Peak Performance, τη μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

www.cisc-cy.com

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  like στη σελίδα Football-Academies

Σχόλια