ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ξεκίνησε την προετοιμασία η Κ17 – Ελάχιστες μεταγραφές – 31 στο ρόστερ

Ατρόμητος από την κορυφή μέχρι τα νύχια θα είναι το 2017, ο  Ατρόμητος Κ17, που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (Δευτέρα) την πρώτη της συγκέντρωση για την νέα περίοδο στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (Γήπεδο «Νταμάρι»).

Είναι μια ομάδα που στην συντριπτική της πλειοψηφία στελεχώθηκε από ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνίστηκαν στην Κ16 και στην Κ15 και έχει ελάχιστες μεταγραφές.

Προπονητής συνεχίζει  ο Βασίλης Καλτσής, γυμναστής ο Απόστολος Λαύκας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, έφορος υλικού ο Βασίλης Βλάχος, υπεύθυνος φυσικοθεραπείας ο Δημήτρης Βασιλείου, υπεύθυνος εργομετρικών ο Βαγγέλης Μπεκρής και Γενικός Αρχηγός ο Στέλιος Λαδόπουλος.

Ο Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ, Τόλης Αποστόλου, στην ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και τους ανέλυσε την φιλοσοφία της συγκεκριμένης ομάδας, που ως βασικό στόχο έχει να τους εκπαιδεύσει κατάλληλα για  να μεταπηδήσουν στην ομάδα Κ20.

Τις ευχές τους έδωσαν ακόμη ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης αλλά και ο προπονητής Σάκης Σάσσαλος.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν 31 ποδοσφαιριστές, οι εξής:

Μανδάς, Αναστασόπουλος, Κολινιάτης, Κουστουμπάρδης,  Μπουρντένης, Βιταλιώτης, Μαράνος, Πετσίτης, Στόιλας, Βαγγέλης, Κοσκινάς, Ανδριόπουλος, Ζούνης, Αυγουστάτος, Διακογεωργίου, Μακρής, Μητρόπουλος, Πάτσικας, Σαββίδης, Ξενάκης, Στρέφι, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος, Λαχανά, Λέτσι, Μουρελάτος, Νιτσάκης, Σκουτέρης, Χωχλαστός, Χιωτέλης.

Την πρώτη μέρα οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του καθενός, ώστε ανάλογα με τα αποτελέσματα να γίνει η κατηγοριοποίηση των προπονήσεων.

Σχόλια