Η 3η ημέρα του Salonica Soccer Cup – Ζωντανή μετάδοση της τελετής λήξης [PHOTOS]

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του παιδικού τουρνουά Salonica Soccer Cup μέσω της εφαρμογής live streaming θα έχουν οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ και των συμμετεχόντων στο τουρνουά, από την επίσημη ιστοσελίδα fciraklis.gr.

Το παιδικό τουρνουά Salonica Soccer Cup, το οποίο ξεκίνησε την Κυριακή (28/04) λαμβάνει τέλος αύριο Τετάρτη (01/05) στις 2 μ.μ. με την τελετή λήξης, κατά την οποία θα βραβευθούν οι νικητές των αγώνων.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, θα απολαύσουν τις τελευταίες στιγμές της διοργάνωσης και την χαρά των νικητών μέσω του live streaming.

Salonica Soccer Cup πράξη τρίτη

Τρίτη και προτελευταία ημέρα σήμερα (30/04) πριν ολοκληρωθεί το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Salonica Soccer Cup, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και διοργανώνει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε συνεργασία με την «Pentagon Sports & Travel».

Για μια ακόμα ημέρα παιδιά από όλη την Ελλάδα διαγωνίζονταν με στόχο να φτάσουν στα τελικά του τουρνουά αλλά και να απολαύσουν όσο γίνεται το άθλημα που αγαπούν με όλη τους την καρδιά.

Διεξήχθησαν συνολικά 31 αγώνες αρχής γενομένης από τις 9.30 π.μ. και ολοκληρώθηκαν στις 8 μ.μ.. Παράλληλα συνεχίζεται η προβολή των αγώνων του ΗΡΑΚΛΗ μέσω της εφαρμογής live streaming, ενώ και η τελετή λήξης που θα λάβει χώρα αύριο (01/05) στις 2 μ.μ. θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (www.fciraklis.gr).

Πλήθος κόσμου γέμισε και πάλι τις εγκαταστάσεις της Μίκρας με σκοπό να εμψυχώσουν τα παιδιά τους που μετέχουν στο Salonica Soccer Cup, το οποίο κατεβάζει την καρό σημαία αύριο.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καλεί τον κόσμο για ακόμα μια ημέρα να παραβρεθεί στο τουρνουά και απολαύσει τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια