Πόρτα σε πρόταση 3 εκ. ευρώ, για νεαρό Έλληνα διεθνή!

Ποιος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής (που αγωνίζεται στο εξωτερικό) ανάγκασε με τις εμφανίσεις του μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ να κάνει πρόταση τριών εκ., αλλά η ομάδα του δεν τον πούλησε;

Μπορεί να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, όμως ο Τάσος Δώνης με τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρόνο έχει κάνει τους ανθρώπους της Μεγάλης Κυρίας να τον βλέπουν με άλλο μάτι για το μέλλον.

Την πορεία του βέβαια είδαν και άλλες ομάδες με αποτέλεσμα να φτάσουν προτάσεις στη Γιούβε για την αγορά του παίκτη. Δύο ιταλικές και μία άλλη ομάδα από την κεντρική Ευρώπη, η οποία ενδιαφέρεται για Έλληνες ποδοσφαιριστές, χτύπησαν την πόρτα της Γιουβέντους με τις προτάσεις να φτάνουν μέχρι τα 3 εκατομμύρια!

Στο Τορίνο πάντως ούτε λόγος για να παραχωρήσουν τον Δώνη και μάλιστα τον ενημέρωσαν πως αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρονιά θα βρίσκεται στη πρώτη ομάδα! Εξάλλου ο πιτσιρικάς συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ιταλίας για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια και είναι στα… πόδια του να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο Τάσος Δώνης κατά την υπογραφή ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους

Πηγή:sportdog.gr

Σχόλια