Προσφορά στον προπονητή σε ακαδημίες: 3 βιβλια (+ 1 DVD-ROM) στην τιμή των 2

Μοναδική προσφορά για τον προπονητή σε ακαδημίες

Αποκτήστε τα βιβλία ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ + Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ + ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ στην τιμή των 2 βιβλίων.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ

Αλέξανδρος Αμαραντίδης

Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για τη διδασκαλία του ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δηλαδή στοιχεία που δεν τα διαθέτουν τα εγχειρίδια της συμβατικής εκπαίδευσης, όπως σκοπός, προσδοκώμενα αποτελέσματα και έννοιες κλειδιά στην έναρξη κάθε κεφαλαίου, δραστηριότητες και ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, συνόψεις και παραρτήματα, παράλληλα κείμενα, γλωσσάρι όρων, παραδείγματα, συνοδευτικά σχήματα και εικόνες για όλες τις τεχνικές και τις τακτικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου κ.ά.

Επιπλέον, συνοδεύεται και από ένα DVD-ROM στο οποίο παρουσιάζονται με κινούμενες εικόνες και βίντεο όλες οι δεξιότητες του ποδοσφαίρου, καθώς και ασκήσεις και παιχνίδια για την εξάσκησή τους. Όλα τα παραπάνω στοιχεία καθιστούν το βιβλίο ένα πλήρες εγχειρίδιο αυτομάθησης των βασικών τεχνικών και τακτικών δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου που δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να μελετά και να μαθαίνει μόνος του με τον προσωπικό του ρυθμό μάθησης και σε τόπο και χρόνο της επιλογής του. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου, σε ακαδημίες και συλλόγους, καθηγητές και καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α., γονείς που θέλουν να διδάξουν τις θεμελιώδεις αρχές του ποδοσφαίρου στα παιδιά τους και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

 


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Συμεών Γαλιτσάνος – Μαρία Ιωαννίδου – Ζαχαρίας Χαλέμης – Κων/νος Φυλατός – Άννα Παππά

Περιεχόμενα ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 1Α. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1Β. ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2. ΠΑΙΔΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ 3. Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 4. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 5. Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 6. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 7. Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 8. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 9. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ 10. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 11. ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 12. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ


ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ

Manuel Aguado Gil

Το βιβλίο Λάθη τακτικής και πώς αυτά διορθώνονται έχει ως αντικείμενό του την ανάλυση των λανθασμένων κινήσεων τακτικής των παικτών μέσα στο γήπεδο και προτείνει άμεσες λύσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας όσον αφορά στο πεδίο της τακτικής. Αναλύονται τα κυριότερα λάθη που εντοπίζονται μέσα στο γήπεδο είτε αυτά αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού κάθε παίκτη ξεχωριστά είτε τη συνολική τακτική που υιοθετεί μια ομάδα. Τα λάθη αυτά είναι κατηγοριοποιημένα σε ατομικά και ομαδικά, καθώς και στους χώρους του γηπέδου (άμυνα, κέντρο, επίθεση), για την καλύτερη κατανόησή τους από τον αναγνώστη. Κατόπιν προτείνεται η διόρθωσή τους. Παρατίθενται επίσης 14 εξειδικευμένες ασκήσεις, που στοχεύουν στη βελτίωση των τακτικών κινήσεων μιας ποδοσφαιρικής ομάδας μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παραδείγματα και οι ασκήσεις που παρουσιάζονται συνοδεύονται από κατατοπιστικά έγχρωμα σχεδιαγράμματα και σκίτσα, τα οποία παρουσιάζουν λεπτομερώς τις κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο. Προλογίζει ο Χοσέ Σεγούρα, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Τιμή από 65 € μόνο 45€!!!

Για παραγγελία κάντε κλικ εδώ ή τηλεφωνήστε στο 2310629319

Σχόλια